Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek mennyire gáz?
"nem olyan mint kéne"
Te aztán honnan tudod, hogy milyennek kell lennie?
POntosan olyannak kell lennie, amilyen neked megadatott. Nincs két egyforma pénisz, ahogy nincs két egyforma p--i sem.
Főleg, neked az a nagy szerencséd, hogy a nők ebből nem csinálnak "hisztit", nekik teljesen mindegy, hogy egyenes, jobbra dől, balra dől...nekik csak az a fontos, hogy vagy neki. Ez ilyen egyszerű.
Szóval ne parázz, tetszeni fog neki.
Uhh.. nem mondod komolyan hogy 23 évesen emiatt vagy önbizalomhiányos??
Ezt tudnod kéne hogy ez full normális dolog, az én exemnek is ferde volt a szerszáma, és esküszöm neked h én sem gondoltam volna h sok előnyt jelenthet néhány pozíciónál :)) Nem fog semmit szólni a csaj, észre se nagyon fogja venni, meg ha jól használod akkor kit érdekel??
Ne parázz rá ennyire! Lazulj el, mert ha te görcsös vagy, akkor hogy tudsz biztonságot sugározni?
SOk sikert =)
... nem hiszem hogy ez zavarni fogja!!
és ha te sem kerítesz neki nagy feneket, akkor ő sem fog rá különösen reagálni... szerintem!
ugyhogy csak hajrá!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!