Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hány évesen kezdtetek el recskázni?
Figyelt kérdés
Én 28/F vagyok, és 10 éves korom óta a nickem a kedvenc "sportom". Kíváncsi lennék, ti hány évesen keztétek.2011. márc. 11. 16:57
31/40 szamo77db válasza:
Engem 12 évesen öntött el a forró, fehér anyag. Szerencsére egyedül voltam otthon, rendbe tudtam tenni magam. De belegondolni is rossz, hogy mit csinálok, ha ez az iskolában történik!
34/40 anonim válasza:
Kb. 8.-9.voltam,10-en évesen naponta akár 3-5 is volt, de1-2 szinte minden nap. most 31 vagyok, de 1X naponta, bár ha van időm és lehetőségem, akár 3X is.
38/40 anonim válasza:
12 évesen, először érdekes élmény volt, véletlen jött össze, mikor arról a lányról ábrándoztam, akibe "szerelmes" voltam. Egyszer csak jött a bizsergő érzés, előkaptam a farkam a nadrágomból, húztam rajta 1-2-őt, és már lőtt is... Ez egy hétköznap reggel volt, suli után már tudatosan kezdtem húzogatni, és újra összejött.
39/40 anonim válasza:
Köszönöm fiuk, hogy megnyugatattatok hogy nem a baráti köröm egy részével (a fiukból állóakról van szó most) van a gond, hanem ez így természetes hogy kb 12 éves kortol szoktatok.:)
Akkor szerintetek ez a lányok esetében az önkielégítés is természetes?
Egy lány ;) voltam!
40/40 anonim válasza:
15 éves koromtól
Kb egy éve . Tok jó
Most verem mindjárt ki
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!