Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy nő el tud élvezni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő el tud élvezni az anális szextől?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Persze. :D
2011. márc. 11. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Igen!
2011. márc. 11. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
ahhhhaaaa:)
2011. márc. 11. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Én már olyat is tapasztaltam, hogy egy csaj jobban szerette az anált, mert gyorsabban és nagyobbat tudott élvezni tőle, mint vaginális szeretkezésnél. ;)
2011. márc. 11. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
a végbélnél kevesebb idegvégződések vannak mint a hüvelynél, tehát análisan nehezebb elélvezni, ha egyáltalán el is élvez és nem megjátssza.A hüvelyen keresztül a nők 85-87 százaléka nem képes az orgazmusra, análisan ez jóval több.
2011. márc. 11. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Számomra elég érdekes, hogy itt az első pár válaszoló egyértelműen igent mondott erre a kérdésre.

Ezt csak azért írtátok, mert tapasztalat vagy csak olvastátok?

Azért is kérdem, mert elég sok ismerősöm mondta nekem, mikor erről beszélgettünk, hogy vagy egyáltalán nem volt jó, vagy nem volt semmi fájdalom, de nem tudtak elmenni. Szóval ez nekem kicsit furcsa.

2011. márc. 11. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy exem hol szerette hol nem, és ő eltudott menni így is.

27f

2011. márc. 11. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Nő vagyok és eltudok élvezni análisan... Néha jobban izgat az anál, mint a vaginális szex. Ha kellően felizgat a párom, igenis nagyot tudok élvezni.
2011. márc. 11. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
igen tapasztalat:)
2011. márc. 16. 09:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!