Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves szülinapomra milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves szülinapomra milyen bulit csináljak? F

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Hívjál minél több ribancot:D

Most mi olyat akarunk, h csak az jöhet, aki hoz legalább magával két csajt:D

2011. márc. 11. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
xdé :D rendelj k*rvákat :D
2011. márc. 11. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a kérdező ennél sokkal értelmesebb! Soha nem értettem minek fizetni prostinak, ráadásul még itatni is kell. Elég ocsmányok lehettek, ha nektek csak így jön össze valami! A szülinapomat meg el nem baxnám idegen lotyókkal. Főleg a 18.-at! Én biztos hogy barátokat hívnék, ismerősöket, beszélgetős bulit csinálnék, persze lenne zene is és tánc. vagy béreljétek ki a kedvenc helyeteket, és ennyi.
2011. márc. 11. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
f*szom se perkálna k urvákért, mert az egy bizonyos szinten megalázó rám nézve, mintha csak így jönne össze valami. Az meg, hogy még én fizessek értük a saját születés napomon elfogadhatatlan.
2011. márc. 11. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Hívd meg innen a GYIK-ról az összes magányos csajt.Azt hiszem a Kossuth tér elég lesz.
2011. márc. 11. 16:56
 6/10 A kérdező kommentje:
a ribancos dolog tetszik, de pénzt nem fizetnék értük!=) a GYIK-ról nem hívok... ki tudja milyen ocsmány csajok vannak, " a szintet tartani kell"=)
2011. márc. 11. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok és egy szóval nem mondtam, h fizetős ribancokat szedjen össze.

Amúgy meg legjobb, ha kétszer annyi nő van mint pasi.

Mellesleg abban sincs semmi, aki már volt ku*rvázni tudja, h nagy flash az is, megvan a feelingje.

Ez a szokásos "nem tud összeszedni magának" duma meg tipikus fa*szság.

Életben nem lesztek olyan nőkkel lóvé nélkül mint én voltam.

Arra a szerencsétlenre meg főleg ne hallgass, aki arra buzdít, h holmi mindennapos bárki által elérhető bulit szervezz:D

Legyen odaba*szós:D

2011. márc. 13. 13:33
 8/10 A kérdező kommentje:

ma 13:33

Ku*va jól beszélsz!!! hivok 1 pár ribancot, had csinálják a bulit=)))akk csinálok egy gand-bang-et=PPP

2011. márc. 13. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Ennyi, a baráti összeülős beszélgetős bulit meg hagyd meg későbbre, mondjuk a 40es éveidre:D

Meg majd legalább lesz mire emlékezni:D

2011. márc. 14. 14:18
 10/10 A kérdező kommentje:

tegnap 14:18

bölcs gondolat...xDDD=PPP

2011. márc. 15. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!