Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg 25-29 év közötti lányok válasza érdekelne. Tehát a problémám a következő:nektek hányszor van nemi kapcsolatotok mondjuk 1 hónap alatt? Mert:
próbáltatok már erről beszélni, úgy hogy leültetek, és úgy voltál rá kiváncsi, ami tényleg nyomja a szívét, és tényleg mi az igazi ok..
szülés után, az ember bizonytalanabb lehet, a hormonok, a testalkat, ott lehet hogy csak a babával szeretne törődni..nagyon sokan ebbe esnek, és örülhetnek az ilyen férfiaknak akik nem rohannak egyből máshogy. mond neki hogy mennyire izgató még így szülés után is, dícsérd, hát ha minden a régi lesz:)
Nekem a heti 3-4 a normális. Ez sem miattam, inkább a párom miatt lett lecsökkentve. Valószínűleg valamiért így van, de erre leginkább ő tudja a választ. Le kellene ülni vele és nagyon normálisan megkérdezni tőle, hogy veled van-e baja, vagy a saját testével. Lehet, hogy már nem kívánja a szexet veled? Ha így van, akkor miért? Tudnál-e valamivel a kedvében járni, hogy újra kívánjon úgy, mint régen?
A megoldást keresd és soha nem menj bele "muszáj" szeretkezésbe, annak semmi értelme.
29/L
Én 25 éves nő vagyok, 8 vagyok együtt a párommal, és heti 3-4 alkalommal szeretkezünk.
De a ti problémátokat most ez a válasz nem oldotta meg, és a többi sem fogja. Lehet, hogy tényleg azzal van a gond, hogy szülés után nem érzi magát elég kívánatosnak, vagy a hormonjai játszanak vele. Mindenesetre nem szabad annyiban hagyni a dolgot, üljetek le, beszéljétek meg őszintén a problémát, esetleg menjen el a párod kivizsgáltatni magát, mert talán tényleg a hormonokkal van gond. Egy szexuálpszichológus is segíthet, ha másképp nem megy, kérjetek szakembertől tanácsot.
29 éves no és anya vagyok,nálunk is ugyanez a helyzet,mint nálatok és talán még kevesebbet szexelunk. Nálunk ez a baba miatt van,mert eleinte rossz alvó volt,most meg olyan eleven,hogy estére kipurcanok és nem kívánom a szexet.Orulok,hogy aludhatok.
Szerintem a te feleséged nem frigid,csak biztosan sok dolga van és elfárad estére,vagy ha még szoptat,a hormonoktol is lehet,hogy nem kívánja a szexet.Mennyi idos a gyereketek?
Szerintem az nem kevés és normálisnak mondható még, a libidó is idővel változik és sok minden befolyásolhatja, beszélgetnetek kellene erről, mert azzal nem mész többre, ha egyszer xy heti 4szer csinálja, ti meg csak heti 1-2szer... Kinek ez, kinek amaz a normális.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!