Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főleg 25-29 év közötti lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg 25-29 év közötti lányok válasza érdekelne. Tehát a problémám a következő:nektek hányszor van nemi kapcsolatotok mondjuk 1 hónap alatt? Mert:

Figyelt kérdés
A feleségemmel már lassan 11 éve vagyunk együtt.Eleinte nagyon szuper volt a szex,minden adandó alkalmat kihasználtunk.De ez csak kezdetekben volt igy,mintha csak azért,mert neki "ujdonság" volt!De ez csak 1-2 évig volt igy.Utána abbamaradt.Jelenleg ott tartunk,hogy havi szinten max 5-6 alkalom.Nem kevés ez egy 28 éves lánynak/anyának?Hol lehet a gond?Frigid lett?Soha nem volt pld.olyan ,hogy meztelenül várt volna bármilyen "pózban".Most meg ha netán megbánt,vagy beszólok neki ez ügyben,akkor mint aki csak szánalomból "csinálja".Szerintetek?
2011. márc. 11. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

próbáltatok már erről beszélni, úgy hogy leültetek, és úgy voltál rá kiváncsi, ami tényleg nyomja a szívét, és tényleg mi az igazi ok..

szülés után, az ember bizonytalanabb lehet, a hormonok, a testalkat, ott lehet hogy csak a babával szeretne törődni..nagyon sokan ebbe esnek, és örülhetnek az ilyen férfiaknak akik nem rohannak egyből máshogy. mond neki hogy mennyire izgató még így szülés után is, dícsérd, hát ha minden a régi lesz:)

2011. márc. 11. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem a heti 3-4 a normális. Ez sem miattam, inkább a párom miatt lett lecsökkentve. Valószínűleg valamiért így van, de erre leginkább ő tudja a választ. Le kellene ülni vele és nagyon normálisan megkérdezni tőle, hogy veled van-e baja, vagy a saját testével. Lehet, hogy már nem kívánja a szexet veled? Ha így van, akkor miért? Tudnál-e valamivel a kedvében járni, hogy újra kívánjon úgy, mint régen?

A megoldást keresd és soha nem menj bele "muszáj" szeretkezésbe, annak semmi értelme.

29/L

2011. márc. 11. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 25 éves nő vagyok, 8 vagyok együtt a párommal, és heti 3-4 alkalommal szeretkezünk.

De a ti problémátokat most ez a válasz nem oldotta meg, és a többi sem fogja. Lehet, hogy tényleg azzal van a gond, hogy szülés után nem érzi magát elég kívánatosnak, vagy a hormonjai játszanak vele. Mindenesetre nem szabad annyiban hagyni a dolgot, üljetek le, beszéljétek meg őszintén a problémát, esetleg menjen el a párod kivizsgáltatni magát, mert talán tényleg a hormonokkal van gond. Egy szexuálpszichológus is segíthet, ha másképp nem megy, kérjetek szakembertől tanácsot.

2011. márc. 11. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez most nem fog jól esni, de könnyen lehet, hogy már nem szeret úgy, nem kíván. :S
2011. márc. 11. 15:14
 5/10 anonim válasza:

29 éves no és anya vagyok,nálunk is ugyanez a helyzet,mint nálatok és talán még kevesebbet szexelunk. Nálunk ez a baba miatt van,mert eleinte rossz alvó volt,most meg olyan eleven,hogy estére kipurcanok és nem kívánom a szexet.Orulok,hogy aludhatok.

Szerintem a te feleséged nem frigid,csak biztosan sok dolga van és elfárad estére,vagy ha még szoptat,a hormonoktol is lehet,hogy nem kívánja a szexet.Mennyi idos a gyereketek?

2011. márc. 11. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
És Tőled megkapja ugyanazt a szeretet, gondoskodást mint régen?
2011. márc. 11. 15:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:igen! Utolsó előtti: a kislányunk 4 éves,ovis.Pld. mikor gyereket akartunk,akkor minden nap "rajtam" volt,amig teherbe nem esett.
2011. márc. 11. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi hetente kétszer-háromszor vagyunk együtt, tehát nem sokkal többször mint ti.. Nálunk is az a helyzet, amit már említettek előttem.. Egyszerűen elfogy az energiám nap végére.. Ez később jobb lesz, de neked sem szabad azt érezned, hogy a párod csak szánalomból van veled.. Nálunk az is segített, hogy volt olyan este, amikor nagyon fáradt voltam, a párom pedig azt mondta, had "kedveskedjen" ma este csak ő nekem egy kicsit, annyira jól esett, hogy egyből el is felejtettem a fáradtságot és egy csodás estét töltöttünk együtt..(azóta ha látja rajtam, hogy fáradt vagyok, mindig jön egy kicsit kedveskedni.:) Lehet te is megpróblkozzhatsz ilyen kis trükkökkel, akkor a párod nem érzi azt, hogy neki bármit is tennie kell, viszont lehet beindítod annyira, hogy mégis fog..:)
2011. márc. 11. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem kevés és normálisnak mondható még, a libidó is idővel változik és sok minden befolyásolhatja, beszélgetnetek kellene erről, mert azzal nem mész többre, ha egyszer xy heti 4szer csinálja, ti meg csak heti 1-2szer... Kinek ez, kinek amaz a normális.

24/N

2011. márc. 11. 18:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen,próbáltunk már róla beszélni.Utána 1-3 napig minden jó,aztán varázsütésre minden kezdődik elölről.Szóval havi 5-6 alkalom.Csak az a probléma,hogy nekem ha nem is naponta,de legalább 2 naponta szükségem van rá.Őt meg ahogyan ismerem,ha fél évig nem szexelne,neki az is mindegy.Egyszerüen nem hiányzik neki.
2011. márc. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!