Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek baj? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek baj? (lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek baj ha egy srác ,nem szálkásan izmos ,hanem kicsit testesebb,nem kövér,jó alakja van,de nem színtiszta izom(nem általánosságra gondolok,hanem a szexre) ?
2011. márc. 10. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
IIIsteneeem-.-"
2011. márc. 10. 22:23
 2/6 anonim válasza:

Szia!

igaz h nem lány vagyok, de szerintem inkább a kicsit 'mackós'...

mutatok 2 képet, 1ik 1 full szálkás gyerekröl(ez am genetika), a másik pedig rolam. manapság persze a szálkásság az a lapos deszka testben nyilvánul meg... én igaz h fedettebb vagyok, de hasonlitsd össze a két vállat.Amig a srácnak látod a váll izületét addig nekem a zsír alatt van rajta hús is... igazából nem látszik annyira, csak erőben érezni. Meg mondjuk gonodlj bele h ki tud megvédeni? 1 55kilós ropi, vagy 1 80kilós srác?

én: [link]

srác: [link]

2011. márc. 10. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
nem mintha nekem problémám lenne,csak érdekel hogy a lányok mit ejtenek ki .
2011. márc. 10. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem az. Volt egy ilyen, és elég jó volt vele :))
2011. márc. 11. 00:51
 5/6 anonim válasza:
úristen emberek... és akkor még én érzem magam hülyén:D itt olyan kérdések vannak h ez már beteges öreg ha nem tetszel magadnak menj el futni kicsit... önbizalom hiányos emberek vannak itt csak ?
2011. márc. 11. 00:56
 6/6 A kérdező kommentje:
én nekem ezzel nincs gondom,csak a lányok nyilvánosan nem mondják meg,puszta kiváncsiság
2011. márc. 11. 22:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!