Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha az a pasi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha az a pasi, akivel szeretnék együttlenni kérdez a múltammal kapcsolatban, leginkább szexel kapcsolatosan, igazat mondjam, még akkor is ha én nem vagyok büszek rá?

Figyelt kérdés
Szóval rengeteg olyan dolgot csináltam amit megbántam pl hogy több pasival voltam egyszerre, több egy éjszakás...buli hely wc jében... barátnőm volt pasijával... ilyesmik, sokmindenkivel kikezdtem és 16évesen együttvoltam egy 28éves pasival egy házibuliban ... szóval ezekre nem vagyok büszke, de megtörténtek és most nem tudom, h elmondjam e az igazat vagy inkább "hazudjak"?
2011. márc. 10. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el az igazat. A végtelenségig úgysem lehet hazudni.

Azt meg még te sem tudhatod, hogy fogja fogadni, nem biztos h negatívan.

De ha negatívan is, jobb kiterített lapokkal játszani. Nem túl jó dolog már a kapcsolatotok elejét rögtön hazugságokkal indítani.

2011. márc. 10. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:

hát nem teljesen egyértelmű?

/facepalm

2011. márc. 10. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy jobb az elején kipakolni. Még mindig könnyebb, mint titkolózni hosszú ideig.
2011. márc. 10. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem értelmetlen kamuzni, mert előbb-utóbb borul a bili

Pl megtudja mástól és akkor nem csak hazugnak de még egy kurv@nak is tart majd.

Ha elmondod őszintén és azt is hogy milyen körülmények voltak( értem ez alatt, hogy utána megbántad és rosszul érezted magad - ezt csak azért tételezem fel, mert amikor lefeküdtem más menyasszonyával utána gyakorlatilag egész este hánytam és nagyon-nagyon rosszul éreztem magam, nem is a lelkiismeret csak valahogy utána megundorodtam a csajtól)szóval őszintén mondd el....

Nem tudom te hogy viselted lelkileg de azt tudom, hogy ha az ember kanos sokkal másabbul látja a szex előtt a dolgokat mint a kielégülés után..

2011. márc. 10. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintha barátnőmet hallanám: "hogy több pasival voltam egyszerre" stbstb. Leültünk és elmondott mindent. Azt is mondta, többre becsül annál hogy hazudjon, mindig őszinte akar velem lenni. Én is az vagyok vele, eddig bevált a módszer. Engem nem zavar a múltja, a jelen(ünk) érdekel és díjazom is ha szereti az extrémebb dolgokat, csak velem tegye azt :P ennyi :D
2011. márc. 10. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azzal kell kezdeni egy kapcsolatot, hogy az ember töviről hegyire elmeséli a múltja minden részletét. Véleményem szerint a kapcsolat elején egy ilyen "mese" elveszi a partner kedvét. A múlt elmúlt. Le kell zárni. Nem azt mondom, hogy hazudni kell, de főleg az elején lehetőleg hárítsuk el az ilyen kérdésekre adandó választ: nem szeretnék erről beszélni, inkább Veled foglalkoznék stb. Egyébként az ilyen jellegű kérdéseket is tapintatlannak tartom. Senki nem köteles beszámolni minden titkáról. A bizalom nem ezen múlik, hanem azon, hogy akit szeretünk, azt a közös életünk során nem verjük át, nem csaljuk meg. Szerintem
2011. márc. 10. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön ráborítani a bilit. Ha kérdez, a kapcsolat elején minden jogod megvan, hogy megmondd neki, hogy nem szívesen beszélsz róla.

20/f

2011. márc. 10. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Sztem meg akkoris, igenis el kell mondani.

Legalábbis ha én fiú létemre nem mondom el, h miket csináltam akkor meg megy a hiszti, meg a "tenembizol bennem" bla bla, milyen érdekes, egy lány már nem köteles beszámolni????

2011. márc. 11. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű, ha volt anno bátorságod megtenni ezeket a dolgokat akkor vállald is fel és most is legyen bátorságod ezeket elmondani..

Gondolom anno ilyesmi nem jutott eszedbe, hogy mi lesz ha ezekkel el kell számolnod..ha nem mondod el és valakitől megtudja..akkor még becsületed sem lesz.

2011. márc. 11. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!