Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyelv piercinggel milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyelv piercinggel milyen a szex? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég van nyelv pc-m, és még nem próbáltam így a szexet. Tapasztalat esetleg valakinek? Milyen ez egy pasi szemszögéből, vagy az enyémből? :) Köszi;)

19/L

2011. márc. 10. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Mi az, hogy milyen a szex?

Szexelni kukival meg nunival kell, nem nyelvpiercinggel, ezt talán tudhatnád már ennyi idősen...

2011. márc. 10. 21:46
 2/6 xyu ***** válasza:
87%
A valamelyik pasi így jobban élvezi az orális sexet.
2011. márc. 10. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Orálszexről nem hallottál? Ha eszed nincs, kommented se legyen...-.-'
2011. márc. 10. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

én direkt erre a célra vettem egy rezgős nyelvpc-t :) szilikontüskék vannak rajta elég nagy szóval látszik hogy nem beszédre tervezték hanem...:D az eddigi partnereim nem ellenkeztek, sőt ^^

jha. srác vok

2011. márc. 10. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Nekem kettő darab pc-m van egymás mellett a nyelvemben. (meg van 2 cheeksem, és így az arcom belső felében is van 2 kis golyó)

Csak a férjemen próbáltam, és ő oda, meg vissza van érte. De szerintem ez minden férfinál más. Lehet valaki nem nagyon veszi észre (de az is lehet, hogy azért mert a csaj béna és nem "használja" a kis golyókat a piercing végén), de van olyan, aki megőrül érte.

Szerintem annak is van köze ehez, hogy pl a férjem, lehet nem az csak az érzésre gerjed ennyire, hanem a tudatra, hogy pc, mert imádja a tetovált piercingelt nőket. Amolyan suicide girl-öket, és személyemben megtalálta. :)

2011. márc. 11. 07:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az orális szex jobb egy fokkal, de csókolózni viszont piercinggel elég gáz volt a barátnőmmel. Idegesített, ahogy össze-vissza koccan a fogaimon.
2011. márc. 11. 15:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!