Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelv piercinggel milyen a szex? Tapasztalatok?
Nem olyan rég van nyelv pc-m, és még nem próbáltam így a szexet. Tapasztalat esetleg valakinek? Milyen ez egy pasi szemszögéből, vagy az enyémből? :) Köszi;)
19/L
Mi az, hogy milyen a szex?
Szexelni kukival meg nunival kell, nem nyelvpiercinggel, ezt talán tudhatnád már ennyi idősen...
én direkt erre a célra vettem egy rezgős nyelvpc-t :) szilikontüskék vannak rajta elég nagy szóval látszik hogy nem beszédre tervezték hanem...:D az eddigi partnereim nem ellenkeztek, sőt ^^
jha. srác vok
Nekem kettő darab pc-m van egymás mellett a nyelvemben. (meg van 2 cheeksem, és így az arcom belső felében is van 2 kis golyó)
Csak a férjemen próbáltam, és ő oda, meg vissza van érte. De szerintem ez minden férfinál más. Lehet valaki nem nagyon veszi észre (de az is lehet, hogy azért mert a csaj béna és nem "használja" a kis golyókat a piercing végén), de van olyan, aki megőrül érte.
Szerintem annak is van köze ehez, hogy pl a férjem, lehet nem az csak az érzésre gerjed ennyire, hanem a tudatra, hogy pc, mert imádja a tetovált piercingelt nőket. Amolyan suicide girl-öket, és személyemben megtalálta. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!