Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táncoltunk - Eltűnt a mosdóba fél órára - Kiverte?
Az egyik bulin szorosan táncoltunk egy sráccal, akinek bejövök, és utána rögtön lelépett a mosdóba és fél óráig nem láttam, kerestem telón h jól van-e, de nem vette fel. Mit csinált? Ha kiverte, az egy nagyon nagy bók?
ő 22F
Ha ez a gyanú akkor neked kellet volna lepni hamarabb,de lehet hogy igy van de akkor nagyon egy alamuszi srác lehetett.
20/F
Kulázott eggy akkorát mint eggy vimmesdoboz.
És igen a fiuknál ez nagy bók.
Hát, én nem venném bóknak, ha megtudnám, hogy egy férfi kiveri rám... Mondjuk én már csak ilyen ósdi heteroszexuális vagyok.
25/F
Ja, hogy te lány vagy, kérdező? Valamiért az "ő 22F"-et a végén annak néztem, hogy te vagy 22 éves fiú. Akkor bocs az előzőért! ;)
Viszont fél óra marha sok szerintem egy kiveréshez, főleg ha már alapból fel volt izgulva előtte...
Na-na emberek! Logika..kiment a wc-re, mert felizgult + a szapora is rajta volt így hát mikor dolga végeztével sietett volna vissza a hőn szeretett hölgyhöz eszébe jutott, hogy ha már adja az alkalom akkor már kiveri..így a félóra.
Egyébként 100% hogy rárántott :DD Sőt mi több lehet többször is..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!