Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan élvezik a legjobban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élvezik a legjobban a fiúk az orált?

Figyelt kérdés
Szégyen, nem szégyen, 20 éves vagyok, és nemrég jöttem össze életemben először egy sráccal. Ahogy halad az idő, egyre jobban közeledik az első együttlét, amit szeretnék tökéletessé tenni :)
2011. márc. 10. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Általában ha orálról van szó, akkor az szájjal és nyelvvel a legélvezetesebb.
2011. márc. 10. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez pasinként változik. Majd kitapasztalod, hogy a te pasidnak mi jön be.
2011. márc. 10. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok hasonló kérdéssel találkoztam itt az utóbbi időben, úgyhogy volt alkalmam szép fokozatosan összegyűjteni egy listát.

Na, ezzel a listával az első alkalommal még ne nagyon foglalkozz! :) Először legyél spontán és természetes, ez sokkal fontosabb szerintem. Arra az egyre figyelj, hogy a fogaddal ne érj hozzá közben, ha ezt betartod, a párod már nagyon fog örülni neki.

Később viszont majd: ;)

"- legyen valami előjáték, például haladj a szájától lefelé végig a testén, és úgy érj el a péniszéhez

- először csak nyalogasd a makkot, aztán fokozatosan vezesd be a szádba az egészet

- bő nyállal csináld végig

- használd a nyelvedet is szorgalmasan közben, akkor is, amikor már a szádon belül van

- szívogathatod finoman

- találd meg a számára ideális ritmust, amivel mozgatod a fejedet

- ha igényli, foglalkozz a golyóival is, nyalogassad, szopogassad őket

- az előző vonatkozik a herék és a végbél közti területre, azt is nyalogathatod

- ha nincs ellenére, közben az ujjaiddal izgathatod a fenekét, akár be is dughatod neki óvatosan (lásd prosztatamasszázs-technikák)

- ha tudod, engedd le egészen mélyre, a torkodba is (lásd mélytorok-technikák)

- ha nem zavar, engedd, hogy a fejedre tegye a kezét, és finoman irányítson

- a vége legyen mindig úgy, ahogy ő szeretné, ha pedig nem szól külön, akkor tartsd a szádban az élvezés alatt végig

- amennyiben a szádba élvezett, nyeld le szépen

- takarítsd le a száddal a maradék spermát a farkáról, és szopogasd még egy kicsit levezetés gyanánt, amíg igényli

- a végén adj egy puszit a fütyijére, és köszönd meg neki, hogy kielégíthetted, vagy mondjad, hogy nagyon élvezted / finom volt / stb. :)"

2011. márc. 10. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
21:47 -tökéletesen leírt mindent
2011. márc. 10. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Engem a leírtak fele idegesítene, szóval szerintem tuti, hogy nincs olyan fiú, aki ezek közül a 80%-ánál többre igényt tartana..

22/F

2011. márc. 10. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne erőlködj, vagy feszkózz azon, hogy "tökéletes" legyen...egyrészt, mert ha szűz vagy, de akkor is ha csak valakivel először vagy együtt, szoknotok kell egymást. A barátnőmmel, az első alkalom, elég gyenge volt, a második is, aztán a harmadik már jobb, még jobb és így tovább, és pár alkalom alatt nagyon jó lett. majd kitapasztaljátok egymást, hogy kinek hogy jó.

De a kérdésre is válaszoljak: egy valamire nagyon vigyázz, hogy a fogad ne érjen hozzá (fogazásnak hívják), mert az nagyon tud fájni.

2011. márc. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!