Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a szőrös vagy a bikinivonalban vagy teljesen borotvált punci jön be? Kérlek írjatok kort is, fontos!
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:46
1/8 anonim válasza:
Nekem az jön be, mikor középen vagy egy kicsi szőr hagyva...
2/8 anonim válasza:
a csupasz a legjobb szabadon lehet garázdálkodni nem szúrja a nyelvet és szexy a csupasz punci látványa.
warezka 19/F
4/8 A kérdező kommentje:
Én bikinivonalban borotválom (talán kicsit jobban), de barátomnak (akivel még nem voltunk úgy együtt) láttam rendesen van fanszőrzete (csak így nadrág fölött amennyit láttam), és most azon gondolkozok, hogy vajon neki is az jöhet-e be, mert nem akarom, hogy ne tetszen neki, hogy én borotválom...
2011. márc. 10. 21:42
5/8 anonim válasza:
Nekem a teljesen csupasz jön be a legjobban.
23F
6/8 anonim válasza:
Én a nagyon szőröset szeretem ami sehol sincs borotválva vagy nyírva.
7/8 anonim válasza:
Ezt majd akkor érdemes megbeszélnetek, mikor majd kezditek a pettinget, vagy az elős szexet. Persze, most is megkérdezheted tőle, hogy neki mi jön be, milyen a kedvence. És te is elmondhatod az elképzeléseidet.
Nyugodtan lehet nyíltan beszélni. Nem kell gyerekeskedni. :)
Én az első barátommal, az első pettingnél beszéltem meg, mert csak egy kis csíkom volt, és ő a teljesen kopaszt szerette, így hát leborotváltam és kész.
Most a férjem pedig a csíkot szereti, hát, most az van. :)
8/8 G19 válasza:
Nekem a teljesen szőrös tetszik,főleg amikor látszik a bikini alól
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!