Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a punci kinézete (egyeseknek)?
Egyre több helyen olvasom, hallom, tapasztalom, hogy van, akiknek ez is számít? Ezt nem értem, mi értelme..
Miért csinálnak ebből is divatot?
Mert az arc is fontos.
És ez nem divat.
A kaját se eszed meg ha nem tetszik a kinézete. Hát a farkadat se teszed be olyan helyre ami nem tetszik.
És ezt lányként mondom.
XD
Hát a nők se válogatósak ugye? Hol itt a próbléma?:) Ízlések és pofonok.
A kajás példával nem feltétlen értek egyet.
Ha van egy lány, aki szipiszupi, tetszik vkinek, el vannak, akkor ezen miért kell problémázni, vagy fenn akadni. Ez kissé abszurd.
Őszintén, szerintem is egy hülyeség az egész. Akik megműttetik magukat ott lent, pont azt érik csak el mint akik mellnagyobbítást végeznek - semmivel sem lesznek többek, csak a saját kis hülye egojukat építik vele, önámítás az egész.
Egyébként szerintem mit sem számít. Ha akcióra kerülne a sor, engem hót' nem érdekelne, hogy néz ki, de biztos van aki bele tud kötni ebben a megjegyzésbe is.
Igyekszem értelmes, érett emberek, férfiak társaságát keresni, elhiheted. Csak hát a hülyeség gyorsan terjed, és ragadós. És rossz, hogy így látja vki, lányként is, mint aki a kajás példával jött. Nem is magyaráznám meg, miért hülyeség amit írt, mert nem lehet a kettő közt párhuzamot vonni, illetve, elég primitív szemszög a szexualitás így megközelíteni.
Jó lenne t9bben gondolkodnának úgy, mint az utolsó pár hozzászóló, és nem hagynák magukat az emberek befolyásolni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!