Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Használtál már felcsatolható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtál már felcsatolható (klitoriszizgató) pillangót?

Figyelt kérdés

Nem tudok elélvezni szex közben, szerintetek ez segíthet?Magamnak csiklósimogatással simán megy.

22l

2011. márc. 10. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem megy a "hüvely " által elért orgazmus,megesik ,szerintem csináld azt hogy szex közben olyan pózban vagytok hogy hozzá férj,és izgasd a csiklód, úgy talán jobb lesz.(és ha lehetséges majd várnám válaszod hogy bejött e :D)
2011. márc. 10. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Még nem.

33/F

2011. márc. 10. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
49%

Ebben az esetben a partnernek kellene gondoskodnia a csikló izgatásáról szex közben. Nyúljon szépen oda - milyen érdekes, az én barátomnak nem esik nehezére odanyúlni, pedig most már van hüvelyi orgazmusom, de akarj a fokozni az élvezetet - a Tiednek fáradt a keze, vagy lusta, vagy nem érdekli az örömöd? Legalább utána illene kinyalnia, vagy kézzel kielégítenie. Te se örülsz neki, hogy nem élvezel szex közben, nyilván, de erről nem Te tehetsz. (Lehet, hogy ő se, van ilyen sok esetben.) Nem tudom, egy pasi mit szólna hozzá, hogy a barátnője egy felcsatolt tárgytól, és nem tőle élvez. Ha neki ez így jó, vegyél olyan eszközt - de akkor végülis minek a pasi? :P

30/N

2011. márc. 11. 02:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!