Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a szex a párkapcsolatban? Százalákos eloszlásban hogy értékelnéd ezeket: 1. szex 2. társalgás-beszélgetés-eszmecsere 3. együtt töltött idő, közös programok
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 18:42
11/23 anonim 

válasza:

Idősebb vagyok és úgy értékeltem végig. A 2.és a 3 a legfontosabb, megismerés/beszélgetés, illetve együtt töltő idő nélkül úgy se lesz jó az 1.
13/23 anonim 

válasza:

1: 20%
2: 30%
3: 50%
nekem vhogy így...
15/23 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 19 éves, és a barátomnál is ezt tapasztalom. Hogy ti, fiúk, magasan a legfontosabbnak tartjátok a szexet. Miért van ez így?? 19:02-esnek igaza van. A 2. és a 3. nélkül úgysem lesz jó a szex (legalábbis a nőnek nem). Akkor így is jó nektek, hogy a nő nem élvez el?
2011. márc. 10. 19:10
17/23 anonim 

válasza:

Én pasi vagyok, és nem a szexet tartom a legfontosabbnak egy normális párkapcsolatban. A szex az egy normális kapcsolatban hab a tortán. Ha nincs szex, akkor viszont nincs normális párkapcsolat sem. Viszont a jó szexre sem lehet kapcsolatot építeni..
30/f
19/23 anonim 

válasza:

1: 20%
2: 30%
3: 50%
Nekem vhogy így...
Ez is fiútól jött :) Nem minden fiúnak a szex az első számú dolog egy kapcsolatban. Manapság szerintem nagyon túlértékelik a szexet, persze, jó dolog, de nem szabad, hogy ekörül forogjon az ember élete, vagy az ember kapcsolata.
23/F
20/23 anonim 

válasza:

az a helyzet hogy lehet jó a szex ha nem tudunk elbeszélgetni egy együtt töltött délután, vagy nincsenek jó közös élményeink (szexen kívül :)), egyik sincs a másik nélkül.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!