Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem az előjátékot. Szexológushoz kell mennem?!
hát ez furcsa:O
álltalában mindenki élvez . próbáljatok ki pettingben is más módszereket vagy ccsatoljátok be az orális szexet és az vegyesen háthogyha segit. vagy kérd meg h necsak magára figyeljen hanem arra is törekedjen h neked jólegyen:) ha ígysem élveznéd ak sztem fordulj vagy masztizz és tapasztald ki h neked mia jó és ezt közöld veleis:) bocsy h hosszúlett:)
Hát nekem ez az elözö barátommal volt...ennek az az oka szerintem h nincs tapasztalata, vagy nem tudja hogy kell...stb...béna.
Elöször szerintem próbáld ki magadnak h h jó és h tudsz elmenni utánna tanítsd meg hogy hogy csinálja.
A mostani barátom pl fantasztikus...azelött nem élveztem a sexet...kb 5 perc után meguntam és heti 1-2 elég is volt, most meg a másik barátommal ha együtt vagyunk egy nap 5-6x is szeretkezünk.:)G.
Szerintem ez egy betegség. A neve frigiditás.
Az egyik barátnőmnek ugyan ez a baja. Nem lehet neki sehogy sem orgazmust okozni. Nem élvezi a szexet, se a pettinget. Nem érez szinte semmit...
23/n
te jó ég!!! ez most teljesen lesújtott... O:>
kiderült h beteg vagyok... elmondtam a barátomnak, fáj neki is, lelkiismeret furdalása van ):
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!