Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem élvezem az előjátékot....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezem az előjátékot. Szexológushoz kell mennem?!

Figyelt kérdés
A barátom vetette fel eme ötletet, mikor megmondtam neki, h petting közben alig éreztem valamit. Nem tudok elmenni, míg ő minden alkalommal... ez így nem harmónukis.. MI lehet a megoldás? ):
2011. márc. 10. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a bajom nekem is. Ha kézzel csinálja fáj, ha belémhatol nem érzek semmit. Nincs orgazmusom, neki mindig van.
2011. márc. 10. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ez furcsa:O

álltalában mindenki élvez . próbáljatok ki pettingben is más módszereket vagy ccsatoljátok be az orális szexet és az vegyesen háthogyha segit. vagy kérd meg h necsak magára figyeljen hanem arra is törekedjen h neked jólegyen:) ha ígysem élveznéd ak sztem fordulj vagy masztizz és tapasztald ki h neked mia jó és ezt közöld veleis:) bocsy h hosszúlett:)

2011. márc. 10. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:
orálisan is próbáltuk.. egyszerűen nem megy... tudom h mind2nk hibája... de így már meg se merem próbálni a "játékot".. ):
2011. márc. 10. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem ez az elözö barátommal volt...ennek az az oka szerintem h nincs tapasztalata, vagy nem tudja hogy kell...stb...béna.

Elöször szerintem próbáld ki magadnak h h jó és h tudsz elmenni utánna tanítsd meg hogy hogy csinálja.

A mostani barátom pl fantasztikus...azelött nem élveztem a sexet...kb 5 perc után meguntam és heti 1-2 elég is volt, most meg a másik barátommal ha együtt vagyunk egy nap 5-6x is szeretkezünk.:)G.

2011. márc. 10. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy betegség. A neve frigiditás.

Az egyik barátnőmnek ugyan ez a baja. Nem lehet neki sehogy sem orgazmust okozni. Nem élvezi a szexet, se a pettinget. Nem érez szinte semmit...

23/n

[link]

2011. márc. 10. 19:08
 6/6 A kérdező kommentje:

te jó ég!!! ez most teljesen lesújtott... O:>

kiderült h beteg vagyok... elmondtam a barátomnak, fáj neki is, lelkiismeret furdalása van ):

2011. márc. 11. 19:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!