Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha kiyalnak benneteket?
Figyelt kérdés
Szeretitek,ha nyalják a puncitokat?
Én nagyon szeretem nyalni a puncit!Nagyon tetzik az ize és szeretem hosszasan csinálni...
2011. márc. 10. 18:15
11/15 anonim válasza:
Nagyon sok itt a kötekedő f*sz. Semmi gond nincs a kérdéseddel. :)
Imádom, mikor nyalják a puncim, de mégjobban, mikor a popsim. :$ :)
(Természetesen ápolt, tiszta, higiénikus csaj vagyok!)
12/15 anonim válasza:
Imádom, és el nem bírom képzelni, hogy létezhet olyan lány, akinek nem jön be. Egyszerűen nem bírom felfogni, hisz a világ egyik legjobb (fizikai) dolga!!!!!!!!!! Néha (DE NEM MINDIG) jobban élvezem a konkrét szexnél is, ami nem csoda, mert csak így tudok elmenni. De a szex meg azért jobb, mert akkor közelebb érzem magamhoz a páromat mind fizikailag, mind érzelmileg és ez fontosabb az orgazmusnál.
13/15 anonim válasza:
Imádjuk:) Sok szép percet és orgazmust adott már...
19/L
14/15 Darkiee válasza:
Igen, de mondjuk kell hozza egy kis profizmus is mert nem mindegy, hogy hogyan
Egy pasim volt aki csak szimplan nyalassal egy tudott vinni, mondjuk mert betanitottam. Es mai napig azt imadom a legjobban amikor ugy megyek el:D
15/15 anonim válasza:
én nagyon vágyom már arra hogy végre egy fiú kinyaljon. tudom ez így most furán és perverzül hangzott egy kicsit de már tényleg nagyon vágyom rá.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!