Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy férfi létemre annyira nem kívánom a szexet?
Szia! 22/f vagyok. Elég sokáig szűz voltam, mert kis srác koromban a fejembe vettem, hogy csak az igazival fogom majd elveszteni. Hittem a szerelemben, romantikában, a nőkben, miegymásban;) Később rájöttem, hogy ez mind illúzió volt, hogy szerelem abban a formában nem létezik, ahogy képzeltem, egyedül csak a fejemben maradt meg idillinek. 21 éves korom körül éppen ezért összejöttem egy nagyon gyönyörű, türelmes és megértő lánnyal, aki szépen bevezetett a szexualitás rejtelmeibe. Csakhogy én nem igazán élveztem a dolgot, egy darabig igen, de inkább az újdonság ereje hatott rám ,semmint az élvezetek, maga az aktus pl. totál kínszenvedés volt, alig vártam, hogy túl legyünk már rajta. A lány persze gyönyörű volt, de nem voltam belé szerelmes, és teljesen máshol jártam. Mostanában pedig abszolút meg vagyok szex nélkül. Nem hinném, hogy hormonális problémáim vannak, mivel rengeteget sportolok, szolidan ki vagyok gyúrva, szóval a tesztoszteron szintem semmi gond. Létezhetne, hogy egy srácnál ennyire érzelem-függő lenne a szex, hogy nem tudok igazán lefeküdni olyan lánnyal, akinél nem érzem azt, hogy Ő az igazi?
Ha volt hasonlóban részed, vagy van tanácsod, köszi!
persze hogy normális!a fiúk/férfiak sem szexgépek. és teljesen rendjén van h csak az igazival szeretnéd csinálni.viszont ha más nem,akkor menj el ismerkedjél.és sztem ne a legeslegszebb lányokat próbáld meg először megismerni mert hidd el csalódni fogsz bennük...
a nem olyan szép lányok általában(!)belülről mindig szépek és biztos h nem fogsz bennük csalódni.ha megismered belülről akkor ugyis szebbnek fogod látni.sok sikert!=)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!