Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek mi a legrosszabb amit egy srác az ágyban tehet?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ,hogy mi az ami a illúzióromboló ,kellemetlen,ilyesmi .2011. márc. 10. 17:43
11/25 A kérdező kommentje:
nem konkrétan neked kérdeztem vissza,hanem csak még egy kérdést tetem fel :D 19 ,te ? (ha már így megkérdezted :D )
2011. márc. 10. 18:18
12/25 anonim válasza:
a legtöbb férfi nagyon el van tévedve a csiklót és a mellbimbót illetően. fiúk! ha túl keményen dörzsölitek, szívjátok, esetleg harapjátok(legrosszabb!), az FÁJDALMAS, nem izgató. a legtöbb férfi ész nélkül, durván nyomkodja a csiklót, és nem veszi észre, hogy a fájdalomtól nyögök, nem az élvezettől...
13/25 A kérdező kommentje:
akkor az a jó ha finoman és lassan ?
2011. márc. 10. 19:21
14/25 anonim válasza:
Igen de lehet gyorsan is nyalni csak ne dörzsöld erősen gondolj arra h nekünk a csikló 2-szer érzékenyebb mint a makk nektek gondolom te sem élveznéd ha elkezdenék harapdálni meg túl erősen dörzsölni!A mellbimbó is nagyon érzékeny!
15/25 anonim válasza:
Hát a legrosszabb amit az ágyban tehet egy srác egy csajjal??
Szerintem az ha bele basz egy 20 cm-es kést de lehet h a balta durvább XD
16/25 A kérdező kommentje:
XD
2011. márc. 10. 19:59
17/25 anonim válasza:
Ha győzködni kell hogy gumit húzzon...
18/25 A kérdező kommentje:
igen,az kellemetlen lehet a lánynak .
2011. márc. 10. 21:06
19/25 anonim válasza:
szex után megkérdezi: na mennyi is lesz?? :D
20/25 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 10. 22:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!