Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltem az edzőm lányával,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltem az edzőm lányával, ez fircsa?

Figyelt kérdés
Az edzőmnek van egy nagyon jó szőke lánya(17 éves) ... Egyszer eljött egy edzésünkre és mondta hogy eljön velem úgy is arra lakik amerre én. Az apja (edzőm) meg még ment máshova is edzést tartani. A végén nálluk kötöttünk ki. Üres lakás.... És akkot szexeltünk előszőr. Minden megvolt kivéve az anál. Utánna később is szexelgettünk, volt hogy egy meccs után az öltözőbe. Ha megyünk valami meccsre az edzőm mindig nekem mondja h mennyire félti a lányát a szextől és hasonlók és hogy rájött h valakivel leszokott a lánya feküdni és ha megtalálja akkro ez lesz meg az lesz .... a lányával kb ugy 3 hete szexeltünk utoljára !de hát ez igy nekem nagyon furcsa .... kérlek segítsetek! (16 éves srác)
2009. febr. 19. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ajaj,ha megtudja hogy te kúrogatod a kislányát szerintem szétveri a fejed.
2009. febr. 19. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
ti csak szexre mentek?xD...am sztem ha az edződ vmi kigyúrt pasika nem kezdegetnék nagyon vele xD..csaj vagyok és az én apám lenne az edző helyébe hajajj bocsi h ezt mondom de nem tom meddig élnél..am ez attol is függ h mennyire joban vagy vele..de azért mikor megtudja h te vagy az nem ugy fog rád tekinteni ahogy szokott..xD
2009. febr. 19. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Szexeltél egy általad nagyon jónak titulált lánnyal. Szerinted ez furcsa? Szerintem nem. Hogy pont az edződ lánya, és az apja félti... Szerintem ne ez legyen a legfontosabb!
2009. febr. 19. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Látom mindenki más csak az apával ijesztget. Szerintem ne az apától rettegj, hanem a lánnyal foglalkozz! Neked nem az apa a lényeg...
2009. febr. 19. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
am lehet h az apja célozgatott neked:)
2009. febr. 20. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Dehogy furcsa ...

Amig a negyedikes srácok gimiben a frissen végzett angoltanárnénire pályázgatnak és volt ameliyknek össze is jött, nos én azt hiszem, nem is van igazán mitől parázni. Persze egy konzervatív apuka kellemetlen lehet, na de ugye nem gondolja komolyan, hogy a 17 éves lánya még szűz? Ha igen, akkor valahol nagyon máshol él :-) Abban pedig semmi különös nincs hogy te 16 éves vagy, amúgy is ahogy hallom mostanában az a trendy, hogy idősebb csajszik nagyon buknaka fiatalabb fiúkra .. (unokatesókám 16 éves és 24 éves barátnője van, de nem ő az egyetlen ilyen párocska akit ismerek nagy korkülönbséggel).

Tehát akkor apucival csak óvatosan, de amúgy nincs ebben semmi rossz, ne izgasd magad ...

Üdv: Kriszti

2009. febr. 20. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

lejárt szöveg, hogy az a legnyerőbb ha színt vallotok, de ez lenne a legtisztább.

másrészt meg elkéne gondolkodni, hogy csak sexuális vonzalom van köztetek, vagy talán szerelmesek vagytok, vagy ha még nem lehet-e belőle komoly dolog is akár.

és beszélj a lánnyal is, hogy ő mit gondol, mit tegyetek, mert lehet hogy az ő feje is esetleg bucira lesz verve. ha úgy ítélitek meg, hogy az apuka semmiképp nem tolerálná a dolgot köztetek, akkor hagyjatok fel vele, vagy legyetek iszonyat óvatosak. de tudjátok, az igazság mindig kiderül!

2009. febr. 20. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem minden apa félti a lányát, tehát ezzel az erővel senkivel sem lehetne csinálnod...viszont az nagyon furcsa, hogy neked az edző felhozza, hogy a lányát valaki dugja. Valószínűleg gyanakszik rád, nem?
2009. febr. 22. 08:08
 9/9 anonim válasza:
Szerintem kamuzol. És ez fircsa.
2010. febr. 24. 17:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!