Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és egy 20 éves barátom van. Mikor lefekszünk egymással akkor én soha nem megyek el, ő mindig. Mit csináljunk, hogy én is elmenjek? Vagy valami bajom van?
Figyelt kérdés
2008. febr. 4. 19:31
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele hogy az előjáték legyen sokkal hosszabb és talán utánna jobb lesz vagy próbáljatok ki több pózt és meglátod majd megtaálod azt amiben jól fogod érezni magad!
2/5 anonim válasza:
veled nincs baj,sztem.eléggé fel vagy izgulva?tényleg hosszabb előjáték kell,és ne olyan durr bele legyen,hanem lassu,érzelmes,erotikus,és fog sikerülni.meg a lányoknak több idő kell.
3/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele. neki is jobblessz, ha te is élvezed a dolgot. azt, hogy valami najod van, azt kizártan tartom, valszeg csak nem vagy ellazulva rendesen. talán már görcsölsz is sex közben, hogy miért nem, meg mit hogy. nyugi. majd csak...
4/5 anonim válasza:
Nem minden nő élvezi a hüvelyi szexet.Sőt szerintem a többségnek segítség kell pl.a csikló izgatása szex közben.Ismerek olyat akinek így sem megy ő úgy oldja meg,hogy először kielégíti a pasija kézzel,orálisan,egyéb segédeszközökkel,kádban vízsugárral stb...utána szexelnek egy jót amég a pasi is elélvez.Sok férfi tud önző is lenni,még fiatal vagy majd megtapasztalod.De ha szeret akkor arra törekszik,hogy neked is jó legyen,neki könnyebb.
5/5 anonim válasza:
Ne keseredj el, nekem 25 eves koromig nem volt orgazmusom. Elveztem a szexet, de az a bizonyos "extra" hianyzott belole. Aztan megismerkedtem a jelenlegi parommal es most mar minden rendben. Idovel, ha majd kicsit jobban megismeritek egymas testet, esetleg sajat magad, biztos vagyok benne, h ossze fog neked is jonni. Remelem, h minel hamarabb :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!