Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex előtt kicsapjam párszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex előtt kicsapjam párszor a gyíkot?

Figyelt kérdés

8 hónapja nem voltam nővel. Lehet nem leszek csúcsformában először. Ráncsak rajta 3-4x vagy lesz ami lesz. (volt már olyan h eléggé izgultam és alig akart felállni). Ha még rárántok, lehet annyira elfárad h nem lesz kedve semmihez.

24/F

2011. márc. 9. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem,dehogy.Előtte egy hétig tréning-napi kétszer csapd ki,a sex napján már ne nyúlj a fütyköshöz.Picit fájni fog a sex első 5-percében,de sokáig fogod bírni.
2011. márc. 9. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
már miért fájna?
2011. márc. 9. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
persze!b@szkod neki a falnak!!
2011. márc. 9. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

A 3-4 szerintem sok.

1x bőven elég kicsapni előtte.

Meg igyál/igyatok néhány felest.

De ha vagány vagy,akkor egyszerűen elmondod,hogy mi van és kész.Az első patront a szájába küldöd,vagy egyszerűen kicsapja neked.

Egyszer nekem is volt egy kb fél éves kihagyásom én az utóbbit csináltam,nem volt belőle gond.Kis pihi,aztán eszetvesztve küldtem neki hajnalig.

2011. márc. 10. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
tobb mint fel eves szunetem volt, elotte egy hetig magamhoz sem nyultam, vegul nagyon jol sikerult, nem tudom miert... Talan ellensulyozta az hogy kicsit izgultam igy eleg sok ideig birtam. Szerintem inkabb kelljen visszatartsam mint lekokadjon :)
2011. márc. 10. 06:52
 6/6 anonim ***** válasza:

2 x csapd ki, se több se kevesebb.

beváltmódszer.

hosszú előjáték, és egyszer majcsak ágaskodni kezd...

2011. márc. 10. 11:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!