Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tetszik egy srác az osztályból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác az osztályból? (lennt)

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác az osztályból, viszont az osztály cool emberei közé tartozik, és én meg csendesebb típus vagyok, meg azért is félek, mert kicsit ducibb vagyok, bár arányosan.. 167cm/68kg, és félek, hozzá odamenni. tudnátok valami tippet hogy miröl tudnék vele dumálni?

16/L

2011. márc. 9. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
papiron konyebb beszelni
2011. márc. 9. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
igen mondjuk facebookon lehetne neki írni, de sajnos semmi ilyenje nincs neki.. törölte magát, nem tudom miért
2011. márc. 9. 22:52
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia.

Hát az az igazság hogy a hozzás hasonló lányok akik nagyon odavannak egy srácért, azok a fiú közelében nagyon zavarban vannak, látszik és érzi a srác hogy te zavarban vagy miatta, ez persze jól esik neki, de így van a legkevesebb esélyed nála. Másrészt szerintem ne menj oda hozzá, vagy legalábbis ne konkrétan ő hozzá, hanem a társaságában legyél. A legfontosabb dolog, hogy add önmagad, és mosolyogj és légy jókedvű. Mindenki szereti a szórakoztató társaságot és ha téged is annak tart akkor majd beszélni fog veled és keresni fogja a társaságodat.

Végül, ne legyél gátlásos, add önmagad, és légy vidám. Az mindenkinek bejön;)

üdv. 22/F

2011. márc. 9. 23:32
 4/4 anonim válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2011. márc. 10. 16:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!