Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen puncit láttál töbet?
Figyelt kérdés
Olyat,aminek látszott vagy,aminek nem látszódtak a kisajkai?2011. márc. 9. 22:22
11/15 anonim válasza:
Mindig látszódott, hiszen széthúztam a nagyajkakat. Kivéve persze ha sötét volt. :)
12/15 anonim válasza:
Kb 30-35 puncit vizsgáltam meg eddig közelebbről élőben és olyan 5-6nak volt csak babapun-cia.
A többieknek látszott valamennyi a kisajkaiból.Nincs ezzel gond.
Meg persze találkoztam elefánt fülessel is,de ezt nem részletezném.
13/15 anonim válasza:
Pont olyat, amilyen anyukádnak van. Mellesleg igaza van annak, aki azt tanácsolta, hogy inkább a magyar nyelv helyes használatát kéne gyakorolnod. Vagy inkább lehetnél akadály a HÉV előtt.
14/15 IQnindzsa válasza:
Ha én azt tudnám 150+ után... azt tudom ,hogy egyetlen egyet láttam amelyiknek akkora volt a csiklója mint egy mini pénisz. Az az egy maradt meg emlékezetesnek. Látszik a kisajak ,nem látszik... Abszolút nem számított így nem is maradt meg a fejemben. :P
15/15 A kérdező kommentje:
03:22-es...Megnézném ki magyaráz..:D Én egyetemre járok és véletlenül elüttöttem egy billentyűt,de te vajon mi lehetsz?Tesco pénztáros?Ekkora iq-val nem sokkal több:)..Mellesleg a te anyád,ha már ennyire fogyatékos paraszt vagy,hogy anyázás nélkül nem tudsz összehozni egy mondatot.
2011. márc. 10. 17:37
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!