Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés
14,3/F Szerintetek miért átlátszó a spermám?És a 9cm hosszú és 2,5-3cm átmérőjű nemiszervből kb mekkora fog lenni ha még nől? 14 cm körül lehet? vagy esetleg több?
2011. márc. 9. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél sok gyümölcsöt zöldséget meg minden meg sportolj akkor változik az íze is színe is sűrűség meg minde.Amúgy 14évesen ne foglalkozz mekkora, úgyis max recskázásra használod nekem 14 évesen 8cm körül volt most 16múltam és 16-17cm körül van meg elég vastag sok csaj mondta már h szép meg minden szóval nyugi és ne törődj még vele majd ha 16 évesen lesz ekkora akkor kezdhetsz aggódni.
2011. márc. 9. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
VIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCC! a kérdés is és a válasz is...
2011. márc. 9. 22:13
 3/4 szamo77d ***** válasza:

Figyelj csak! Azt, hogy a nemi szerved mekkora és hogy fog-e nőni még, nem tudhatod. Akkor meg ne idegeskedj

miatta, mert azzal nem lesz jobb semmi. Amin nem tudsz változtatni, azon nem szabad idegelni, csak ártasz vele

magadnak!

2011. márc. 9. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:
első vok és nem vicc én igaz dolgot irtam le..
2011. márc. 9. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!