Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos szexuális töltetü nő, hányszor szexel? Milyen idő közönként?
Igen, ebben igazad van(ha nem is a legtöbb nő, de vannak ilyenek)
... Mármint, nekem konkrétan van olyan bnőm, aki csak azért fekszik le a pasijával, mert hogy a pasinak jó. Ő viszont kijelentette nekem, hogy, ha soha többé nem kéne szexelnie, akkor is tökéletesen meglenne.
Egyébként én egyáltalán nem így vagyok ezzel. Úgy átlagban heti 3-4 alkalommal vagyunk együtt a pasimmal. Az együttlétek száma nagyon sok mindentől függ... :)
Igen, ebben igazad van(ha nem is a legtöbb nő, de vannak ilyenek)
Hát ez ekég lelombozó hogy a nők nagy része nem képes élvezni a szexet és csak kényszerből teszi szét a lábát.Ilyenkor valahogy nekem is elmegy a kedvem,mert én szeretem ha a partnerem valóban élvezi a szexet,mert ponotossan az izgat fel,hogy látom hogy mennyire felizgult,de tudom hogy ez sok esetben sajnos csak szinészkedés!
akkor ezt lehet önzetlen szeretetnek/szerelemnek mondani!
Ez mondjuk igaz,de még sem ugyanaz mintha fogna és leteperne,mert marhára kivnja a szexet!
én imádok szexelni, ha tehetném naponta legalább 3x csinálnám, de mivel a barátommal nem egy városban lakunk ezért csak heti 3-4x tudunk(2x tudunk talizni egy héten sajna)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!