Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megszokottá vált a szerelmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszokottá vált a szerelmi életünk. Mit tanácsoltok mit tegyek, hogyan beszéljek a párommal ez ügyben?

Figyelt kérdés

/ éve boldog párkapcsolatban élünk és én szeretnék kipróbálni több sex pózt is a szeretkezésünk közben nem mindig csak a megszokott 2-3 fajtát de ő nem akarja , többször próbáltam már beszélni vele erről de mindig csak veszekedett velem , én nem vágyom szadomazó meg ilyen rondaságokra csak egy két erotikusabb , izgatóbb dologra hogy ne laposodjon el a szexuális életünk (azt hiszem ez nem baj vagy igen?).

Gondolok itt ilyen pózokra : [link]

Szerintetek mit tegyek , vagy hagyjam az egészet és nyugodjak bele?

2009. febr. 19. 18:55
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem írni hogy ha lefekszem mellé és nincsen kedve semmihez akkor még ha simogatom akkor is belém veszik , és felhúzza magát hogy miért nem elégítem akkor ki minek simogatom és piszkálgatom pedig csak gyengéd akarok és romantikus akarok lenni vele és ez a gondolkodás ami neki van ez néha bánt.

Bár ő 12 évvel idősebb mint én lehet ez a baj és én vagyok neki az első komoly kapcsolata.

2009. febr. 19. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
35%

a / az 6 akart lenni? :)

Az sok idő, egyszerűen már uncsi neki a szeretkezés VELED!

2009. febr. 19. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:

igen bocsika 6 akart lenni:-)

De miért uncsi?

Hisz mindenebn meg tök jól megvagyunk és boldog velem.

2009. febr. 19. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
meg nem csak most nem akar kipróbálni velem uj pozokat hanem soha nem is akart még a kapcsolatunk elején sem.
2009. febr. 19. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Szia!Hát szerintem a párod ilyen tipusú ember ha már az elején sem akart belemenni ilyesmibe,,pedig álltalában a férfiak mindent ki akarnak próbálni(új pózok)..néztem a linket amit megadtál..nagyon jó..érzéki de egyben extrém is, szerintem egész jó..személyszerint szivesen kipróbálnám a abrátnőmmel..

Hát próbálj beszélni vele...vagy felkelteni az érdeklődését a pózzal kapcsolatban...vagy egyszerűen mikor együtt vagytok térj a tárgyra, vagyis helyezkedj a póznak megfelelően..ha ebben a pózban nem csinál veled semmit mint férfi most nem azért de levizsgázott...

Csak annyit irj meg h hány éves a barátod?

NpNg

2009. febr. 19. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
The Big NpNg... éppen előtted írtam én, megimsersz a 62%omról :)
2009. febr. 19. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát igen...Te irtál nekem emailt?

NpNg

2009. febr. 19. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mi a gondja , nekem tetszik ez a póz:D

Szerintem itt komolyabb gondok vannak a hátérben...ha veszekszik ha már simogatod:S

2009. febr. 19. 21:23
 9/9 A kérdező kommentje:

én 23 éves vagyok a párom 35 , kedves utolsó milyen problémákra gondolsz?

Kifejtenéd?

Kedves második.

Köszönöm a válaszodat , aranyos vagy.

Szerintem is tök jó póz én is szivesen kipróbálnám csak nicsen kivel:-(((

Ha tőlem kérdezted akkor nem én írtam nekem mailt.

Te mennyi idős vagy?(2.válaszoló)

2009. febr. 20. 17:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!