Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a párommal régóta tart a kapcsolatunk és szeretném feldobni egy kicsit. Szerepjátékkal. Vágjak bele?
Ha visszafogott, akkor lehet kicsit zavarban lesz :) esetleg meg fog lepődni... De tuti nevetni fog... :)
Mikor én is ilyesmire vetemedtem és a pasim meglátott, akkor úgy összezavarodott, hogy csak nevetgélni tudott zavarában, és azt se tudta, hogy hova nézzen... :) Egyébként nagyon bejött neki, azóta ő kéri többször, hogy jó lenne ismét valami kis szerepjáték.. :)))
üdv.
Szerintem aok konzervatív fiú szereti a szerepjátékokat. Főleg a prűdek, mert minden prűd ember valójában egy erotomán állat. Én is az vagyok.
A barátod is örülni fog, lehet, hogy ezzel fogod felnyitni a szemét, hogy milyen jó csaj vagy.
Próbáld ki. A kis iskoláslány jelmez nem rossz ötlet, feltéve ha már nem vagy iskolás, mert egyébként fura.
Köszönöm a válaszokat!
A kis iskolás szerintem nem jönne be mert van egy húga, lehet rá emlékeztetné...
Egyéb ötlet?
domina/nővérke/szobalány a tuti :)
a szobalányt jól elő lehet adni, a nővérke talán a legbetegesebb pedig a szerepjátékról mindnekinek az jut az eszébe :) a domina szerkóhoz meg kikötözés/bilincselés társul, nem árt beszerezni ehhez is pár cuccot :) azért vigyázz, mert könnyen lehet h ki fog futni a világból ha te talpig latexban meg akarod korbácsolni :D
Szerintem meg ha konzervatív és még nem beszéltetek ilyenekről akkor előbb mérd fel a terepet egy szexi öltözékkel: combfix + harisnyatartó vagy valami fűzővel, és ha ez bejön neki, akkor jöhet a szerepjáték, mert ha az előbbiek tetszenek neki, akkor a szerepjátékos is fog :)
Ötletek? hm...szexshop :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!