Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
Hogy pontosítsak élvezem, de nem az érzést. Inkább azt, hogy ennyire közel vagyok a másikhoz, és ennyire érezhetem őt. De amit érzek...nem mondanám kellemetlennek, de egyáltalán nem kellemesebb a semminél. Pedig nagyon kívánom a szexet, de amikor az aktusra kerül a sor, nem különösen jó érzés. Miért van ez? Mit tehetnék ellene?
2011. márc. 9. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele,pontosan ugyanúgy ahogy leírtad!

Nem tudom mit kéne tenni,talán sokat kísérletezgetni,hogy mi az amit élvezünk,hogyan élvezzük...amíg megtaláljuk a megfelelő pózt/ha megtaláljuk:(/

2011. márc. 9. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Legyen hosszabb az előjáték, mikor rákerül a sor válasszatok olyan pózt amibe a partnered a kezével is tud izgatni.

Nekem ez jött be. Azután meg már nem is kellett a kézi segítség.

2011. márc. 9. 20:33
 3/8 Huan001 ***** válasza:
mer nem csinálod sprájt csé
2011. márc. 9. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulni élvezni a szexuális ingerlést. Pl. önkielégítéssel, vagy egy türelmes, együttműködő partnerrel.
2011. márc. 9. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
mert nem tudod átadni magad csak az érzésnek, ne gondolkozz csak engedd el magad. legyen hosszabb az előjáték, izgassátok fel egymás fantáziáját, hogy már alig várd, h beléd hatoljon.
2011. márc. 9. 20:58
 6/8 anonim válasza:
Azért mert fehér májú vagy és frigid!
2011. márc. 9. 22:04
 7/8 A kérdező kommentje:
A normálisan válaszolóknak köszönöm, az utolsónak pedig azt tanácsolom, ne használjon olyan kifejezéseket, melyeket nem ismer pontosan. Ha nem szólt volna, bölcs maradt volna... (a fehér májú és a frigid nem ugyanaz, tulajdonképpen ellentétek...egyszerre a kettőnek lenni kicsit nehéz...)
2011. márc. 9. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
2011. márc. 10. 00:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!