Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tizenhárom évesen a14 centimét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenhárom évesen a14 centiméteres nemiszerv kicsi?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
pont jo:)
2011. márc. 9. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Lánynak? Szerintem brutál nagy.
2011. márc. 9. 20:10
 3/11 anonim válasza:

igen kicsi..

Nekem 10 évesen 21 centi volt

mostanában nem is tudom egyedül megmérni

2011. márc. 9. 20:14
 4/11 anonim válasza:
90%
14 cm? Az nagyon kicsi. Egy tipp: menj ki a faterod műhelyébe, sarokcsiszolóval vágj le egy krómozott acélcsőből úgy 10-12 cm-rt, és azt egy német gyártmányú hegesztővel szakszerűen rögzítsd a szerszámodhoz. Ezek után a 24-26 cm-es brével esetleg kimerészkedhetsz az utcára.Üdv.
2011. márc. 9. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Úh, még egy szerencsétlen akinek sose lesz barátnője. Hát koma, ez pech, születhettél volna nagyobb dákóval is, de neked ez jutott, igazán sajnállak. De ne bánkódj, ha levágod, lány még simán lehet belőled.
2011. márc. 9. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Vágjunk belőle, túl nagy! Takarodj (már bocs) LEGOzni, 13 évesen ne a p*cs*d méretével foglalkozz, úgysem tudod használni....
2011. márc. 9. 20:31
 7/11 szamo77d ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem kicsi, sőt! Úgy hogy nyugodt lehetsz, minden rendben. Talán még nő is. De azért drámai méret növekedésre ne számíts! És ne szorongj, mert nincs miért!
2011. márc. 9. 20:52
 8/11 Huan001 ***** válasza:
egy kutyának? brutál nagy...
2011. márc. 9. 20:56
 9/11 szamo77d ***** válasza:

Már megint annyian ledurrantottátok ezt a szegény kis srácot! Lego, sarokcsiszoló meg ilyen hülyeségek. Nem érzitek a kérdés mögött, hogy mennyire szorong? Megnyug-

tatni kéne inkább, nem kabarét csinálni a kérdéséből.

Nyilván a szüleivel nincs olyan viszonyban, hogy velük beszélje meg. Ezért hozzánk fordult. Becsüljük meg a

bizalmát!

2011. márc. 9. 20:58
 10/11 anonim válasza:
hát figyelj, énis tizenhárom éves vagyok nekem is 14 cm csak én lány vagyok:)
2011. aug. 14. 22:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!