Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire ramatyul önkielégítés után?
Figyelt kérdés
kapcsolatom még nem volt, csak szexfilmeket nézek, és szeretem a szado mazo-t is. viszont amire vágyom az egy fiú volna, szóval meleg vagyok. érdekes ha önkielégítést végzek szado mazora, ahol lányokat fenekelnek el, akkor nem érzem így magam de ha egy meleg szexfilmre, ahol még úgy is tesznek mintha szerelemből lennének együtt, és csók, meg minden érzelem látszik, akkor utána nagyon ramatyul érzem magamat:( bűnösnek, lehangoltnak. ez miért van? most is ez történt:(
Meleg/f
2011. márc. 9. 19:43
1/22 anonim válasza:
mert szégyelled és bűntudatod van.
2/22 anonim válasza:
...Mért törlöted a hozzászólásom .. iagazat irtam ..auzért érzed magad szarul meg meleg vagy és nem tudod feldolgozni csak csunyábban írtam
3/22 A kérdező kommentje:
és ez ellen mit lehetne tenni?
2011. márc. 9. 19:53
5/22 A kérdező kommentje:
És milyen vitamin hiányom?
2011. márc. 9. 20:15
6/22 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd utsó még el is hitte.. hahaha
8/22 anonim válasza:
naiv meleg.. hagyjátok már xD mindent elhisz.. :D
10/22 A kérdező kommentje:
jó de akkor mit ajánlotok?
2011. márc. 12. 15:20
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!