Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel nehezebb a fiúknak gumiban elélvezni, mint anélkül?
Semmivel nem nehezebb.
De szerencsére nekem nincs rá szükségem, a párom gyógyszert szed :D
0,2-vel.
Csak én érzem hülyeségnek a kérdést?
Egyaltalan nem hülyeseg a kerdes! Engem is ez frusztral!
En eleve sokaig birom, de a gumitol meg tovabb tart. Az, hogy sokaig birom, gondolom, nem kell reszletezni, miert is jo.
Viszont uj baratnömmel igy vedekezünk es ö meglehetösen hamar elvez el. Sokszor a masodik orgazmusa utan mar nagyon erzekeny es kerte is neha, hogy hagyjuk abba. En meg, ha latom, hogy partneremnek nem jo, netan szebvedes, egyszerüen keptelen vagyok fokuszalni, meg akkor is, ha ö miattam szivesen folytatna. A gumitol sokkal nehezebben tudom iranyitani, hogy mikor elvezzek el.
Persze örülnek, ha szedne fogamzasgatlot, de nem eröltetem. Nagyon bele vagyok esve es valahogy urra kell lennem ezen a probleman. Nem lehet, hogy 0,05 mm kifogjon rajtam ;)
PT-Daniel: Nem szoros neked az a gumi véletlenül?
Én akkor jártam így, de megfelelő méretűvel nem annyival "érzéketlenebb" hogy az mérvadó legyen.
Nekem legalábbis..
elözö:
hmmm... erre meg nem is gondoltam! Teny, hogy feszül es valamivel atlagon feletti a meretem. De nagyobb ovszert valoban nem probaltam meg ki. Eddig azt gondoltam, ezt csak valami orbitalis szerszamokra kell. Mindenkeppen meger egy probat.
Köszönöm az ötletet, valamint a kerdezönek a tema elinditasat. Remelem ö is megtudta, amire kivancsi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!