Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltetek már vonaton?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már vonaton?

Figyelt kérdés
(kort és nemet is légyszi..) :)
2011. márc. 9. 19:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%
igen, csak beesett a budiba az óvszer... azóta eltelt két év és most van egy 1,5 éves kislányom... 29/L
2011. márc. 9. 21:38
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan nem értem, hogy lehet valaki ennyire igénytelen mint most jelen esetben a kedves kérdező???

Én még csókolózni sem szeretek közhelyen nem hogy kefélni, az a baj hogy egyre több ilyen igénytelen lány van, de ez olyan undorító... Am az ilyen lányok csak tényleg a kefélésre jók, az ilyeneket nem kell megbecsülni...

áhh... na mindegy...

20/F"

Változatos nemi életed lehet te szerencsétlen.

2011. márc. 9. 21:59
 23/25 mindennévfoglalt? ***** válasza:
93%

A kérdésre válaszolva :)

Igen, szexeltem már, 25 voltam akkor és férfi vagyok!

Budapest - Ljubljana intercityn történt meg, Budapest - Kelenföld és Székesfehérvár között, ez kb 50-60 perces út és sehol nem áll meg közbe :)

Én már régóta gondolkoztam rajta, mert minden héten megjártam azt a szakaszt, és elkezdte izgatni a fantáziámat, mint most neked :) elmeséltem a barátnőmnek és utána 1 hónapon belül szakítottunk rá időt is :) Akkor azok szlovén hálókabinos kocsik voltak, zárható belülről, függöny, ami tényleg takart, és ággyá alakítható ülések :)

Hmmm.....azt hiszem most megint elmennék egy ilyen körre :P

28/F

2011. márc. 9. 22:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, Kaposvár és Dombóvár között egy esti járaton!

42/N

2011. márc. 10. 09:24
 25/25 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látom, nem csak én vagyok ilyen "igénytelen" nőszemély... :))

Egyébként, engem izgatnak az extrémebb helyek... Park... vonat.. lift.. strand(öltözőkabin) meg ilyenek... :)

2011. márc. 10. 14:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!