Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már vonaton?
"Komolyan nem értem, hogy lehet valaki ennyire igénytelen mint most jelen esetben a kedves kérdező???
Én még csókolózni sem szeretek közhelyen nem hogy kefélni, az a baj hogy egyre több ilyen igénytelen lány van, de ez olyan undorító... Am az ilyen lányok csak tényleg a kefélésre jók, az ilyeneket nem kell megbecsülni...
áhh... na mindegy...
20/F"
Változatos nemi életed lehet te szerencsétlen.
A kérdésre válaszolva :)
Igen, szexeltem már, 25 voltam akkor és férfi vagyok!
Budapest - Ljubljana intercityn történt meg, Budapest - Kelenföld és Székesfehérvár között, ez kb 50-60 perces út és sehol nem áll meg közbe :)
Én már régóta gondolkoztam rajta, mert minden héten megjártam azt a szakaszt, és elkezdte izgatni a fantáziámat, mint most neked :) elmeséltem a barátnőmnek és utána 1 hónapon belül szakítottunk rá időt is :) Akkor azok szlovén hálókabinos kocsik voltak, zárható belülről, függöny, ami tényleg takart, és ággyá alakítható ülések :)
Hmmm.....azt hiszem most megint elmennék egy ilyen körre :P
28/F
Igen, Kaposvár és Dombóvár között egy esti járaton!
42/N
Akkor úgy látom, nem csak én vagyok ilyen "igénytelen" nőszemély... :))
Egyébként, engem izgatnak az extrémebb helyek... Park... vonat.. lift.. strand(öltözőkabin) meg ilyenek... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!