Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eltud így jutni egy férfi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltud így jutni egy férfi az orgazmusig?

Figyelt kérdés
Teszem azt, mondjuk egy másik fiúval kutya pózban csinálják. És anélkül, hogy hozzányúlna a farkához, eltud úgy menni, hogy csupán azt élvezi ahogy a másik csinálja neki hátulról? Gondolok én arra, hogy annyira ügyesen használja a szerszámát a másik vagy hogy olyan intenzíven ingerli neki a prosztatáját, hogy attól elélvez... Van ilyen?
2011. márc. 9. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
hát... ha magamból indulok ki (lány vagyok), én nem tudnék úgy elélvezni hogy a pasim csak d*g és ennyi. szerintem ebben az esetben is így van...
2011. márc. 9. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Első: De azt hiszem neked nincs is prosztatád :)

Amúgy nem tudom.

2011. márc. 9. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges.
2011. márc. 9. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Létezik prosztatamasszás.Állítólag nagyot lehet tőle élvezni.De azt nem tudom hogy homóknál hogy működik ez.
2011. márc. 9. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
igen, van ilyen
2011. márc. 9. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kérdés, én annyit, tudok, hogy a melegeknél később jelentkezik az impotencia mert ált a rendszeres "lökdösés" jótékony hatással van arra. De nem próbáltam nem tudom.
2011. márc. 9. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Mint tapasztalt srác ( :D ) tudom mondani hogy teljes mértékben lehetséges, vagyis nállam így van, de nem jellemző mindenkire, sok gyakorlás kell hozzá, kicsit ez olyan nehéz feladat mint a csajoknál a hüvelyi orgazmus elérése.

Megfelelő szerszámú sráccal és megfelelő technikával teljesen kivitelezhető. Eszméletlenül jó érzés, lágyabb mint a rendesen újjal izgatott prosztata masszázsos farok verős orgazmus, de hosszabb ideig is tart, lezsibbad az ember lába meg minden, 10 percig aztán hozzám sem lehet érni. De ez csak az én tapasztalatom és nem álltalános dolog.

2011. márc. 10. 10:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Esetleg még aki tudna tapasztalatból írni valamit írhat, vagy ha tudnátok ilyen videóról, belinkelhetnétek. :)
2011. márc. 13. 19:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!