Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy pasi felizgult azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi felizgult azt mondjuk kanos. Ha egy lány akkor mit mondunk? Csajos? Nőstényes? Erre nincs is ilyen külön szó?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tüzel
2011. márc. 9. 17:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Az állatvilágban, ahonnan a "kanos" is jön, csak egy kifejezés van a nőstényekre: az, hogy "tüzelnek".

Megjegyzendő viszont, hogy ez nem teljesen ugyanaz, mint az embernél. Az emlősök nagy részének nem menstruációs ciklusa van, hanem ún. ösztrusa, és a hosszabb-rövidebb termékenységi időszakon kívül a nőstények nem párzóképesek, nem szexelnek egyáltalán. Míg ugye az embereknél a nők csak úgy, passzióból is bármikor.

2011. márc. 9. 17:20
 13/18 Thurston ***** válasza:
Szerintem értelemszerűen kancás... Bár angolban ugyanúgy a horny szót használják, ami nem kis képzavar, szóval mehet nyilván a kanos is.
2011. márc. 9. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Kancás. :D
2011. márc. 9. 18:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Tüzel!! Ez az :DDDD De szarul hangzik...

Olyan kanos vagyok..

Olyan nedves vagyok!

Nem tudom, sztem a csajok sokszor használják azt, h "olyan nedves lettem" ha azt akarják kifejezni, h felizgultak... :)

23/N

2011. márc. 9. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
nedves
2011. márc. 9. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
bulás/bulagörcs, nőstényes/nősténygörcs :D De inkább bulás csajnak hívom olyankor :P
2011. márc. 11. 03:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát erre bizony van egy szép magyar szavunk: a 'kéjes'. kár h a mai fiatalság nem tud magyarul!! FUCK YEAH! :D F/18
2011. aug. 30. 20:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!