Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegezzek beontes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegezzek beontes analis elott?

Figyelt kérdés
Ha lehet valami olyat amit itthon is megtudok egyszeruen... Vgay ha van mas modja annak h tiszta legyek analis elott akkir legyszi irjatok...!
2011. márc. 9. 15:38
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
100%
nagynyomású ipari slagot ajánlok.
2011. márc. 9. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Elég sok ilyen kérdés volt már az oldalon,érdemes a keresőt használni.

Amúgy lehet kapni beöntő-szetteket,esetleg utána lehet nézni ennek.

2011. márc. 9. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy fél liter savanyúkáposzta-lé egy kanál étolajjal. Ezt megiszod reggel, estére megoldja.
2011. márc. 9. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Tényleg rengeteg ilyen kérdés szerepel állandóan, de tessék, bemásolok egy kimerítő és hasznos választ:

"elmondom, hogy ne :D zuhanyrózsa feje lecsavar, icipici nyomás ( ha felfelé tartod max 2-3 centi legyen a vízsugár), ne legyen se meleg se hideg, és mehet befelé, utána értelemszerűen wc... na elvileg így nem szabad...de attól pl én így szoktam

az okosok azt mondják, venni kell gyógyszertárban vagy szexshopban egy kimondottan erre a célra alkalmas eszközt ( egy gumilabda egy csővel a végén, azt kell feltölteni vízzel és magadba nyomni)...ha van rá lehetőséged én is ezt javallom, az első variáció akkor ha nincs más lehetőség

21/L"

2011. márc. 9. 16:11
 5/7 anonim válasza:
Dugd fel az öntöző slagot!
2011. márc. 9. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
úgy öntsd be, hogy az ürülékes víz a pasid szájába landoljon, így előjátéknak lesz kaki-szex:D
2011. márc. 9. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: de vicces vagy... -,-" Ovodás szintet épp hogy megütöd.

Amúgy én is inkább a gyógyszertárit ajánlom, nekem azom van.

Nem fognak hülyén nézni rád, hidd el. Bemész, kérsz egy beöntőpumpát, megmutatja milyenek vannak, milyen árban, választassz, majd távozol. Olcsóbb a gyógyszertárban, mint szexshopban!

2011. márc. 9. 17:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!