Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegezzek beontes analis elott?
Elég sok ilyen kérdés volt már az oldalon,érdemes a keresőt használni.
Amúgy lehet kapni beöntő-szetteket,esetleg utána lehet nézni ennek.
Tényleg rengeteg ilyen kérdés szerepel állandóan, de tessék, bemásolok egy kimerítő és hasznos választ:
"elmondom, hogy ne :D zuhanyrózsa feje lecsavar, icipici nyomás ( ha felfelé tartod max 2-3 centi legyen a vízsugár), ne legyen se meleg se hideg, és mehet befelé, utána értelemszerűen wc... na elvileg így nem szabad...de attól pl én így szoktam
az okosok azt mondják, venni kell gyógyszertárban vagy szexshopban egy kimondottan erre a célra alkalmas eszközt ( egy gumilabda egy csővel a végén, azt kell feltölteni vízzel és magadba nyomni)...ha van rá lehetőséged én is ezt javallom, az első variáció akkor ha nincs más lehetőség
21/L"
Utolsó: de vicces vagy... -,-" Ovodás szintet épp hogy megütöd.
Amúgy én is inkább a gyógyszertárit ajánlom, nekem azom van.
Nem fognak hülyén nézni rád, hidd el. Bemész, kérsz egy beöntőpumpát, megmutatja milyenek vannak, milyen árban, választassz, majd távozol. Olcsóbb a gyógyszertárban, mint szexshopban!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!