Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb eljárás a korai magömlés ellen, amit egy 18 éven aluli is alkalmazhat?
Szia!
én lány vagyok,de fokozatosan javulni fog az időd!amikor magadnak csinálod,és közel vagy,akkor hagyd abba,és gondolj vmi teljesen másra.aztán megint.
nem tudom van e tartós kapcsolatod,de ha lesz,akkor már nem leszel annyira kiéhezve,nem lesz olyan uj,és akkor sztem tovább birod majd!de tudod,gyakorlás teszi a mestert!
Ajánlom figyelmedbe a férfiaknak való intim tornát. Csodát tesz a korai magömléssel. Meg régen dívott az elszorítás is. Mielőtt már épp jó lenne kiveszed, és a makk alatt megszorítod. Akár csinálhatja a lány is. Ez leállítja az inger5t, a magömlés elmarad, és utána folytathatjátok a közösülést. Idővel szép hosszúra nyúlik majd az időd.
Önkielégítés közben is gyakorold a visszatartást.
Vannak jó könyvek, pl. 7 perc szextitok.
19 éves vagyok, és én is hasonló problémával küzdöttem, de a következő dolgok segítettek:
1. önkielégítésnél óvatos vagyok, mikor érzem, hogy közel járok, leállok, így sokáig lehet húzni, és a szervezet egy idő után hozzászokik
2. szex közben is ha közel vagyok, inkább leállok egy kis időre, vagy megkérem a párom, hogy addig mozogjon ő, mert passzívan tovább lehet bírni
3. használok lidokain krémet, melynek 5%-os változata recept nélkül kapható a gyógyszertárban. ne élesbe próbáljátok először, mert ki kell tapasztalni, hogyan kell használni. nekem egy borsónyi mennyiség elég, azzal verem 1-2 percig, és aztán letörlöm, ami rajta maradt, majd kezdődhet a móka. kicsit csökkenti ugyan az élvezetet, de ha megtanulod használni, nem számottevően. az elvesztett élvezetet pótolja majd a kitolt idő, és az elégedettség.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!