Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit szeretnek annyira a pasik seggén?
Miért azt nézik meg először? Mit tudnak vele kezdeni? A fiúknál még csak érthető... de a lányoknak miért olyan jó az?
(Ha nem így van, írd meg, mit szeretsz/mit nézel meg elsőnek egy pasin.)

Akinek izmos a feneke, az jól bírja az ágyban. Hát ezért ;) (nem feltétlenül tudatosan)
Amúgy én nem azt nézem meg először. Nem tudnám megmondani, mit nézek meg először. Amúgy én a szép kezekre bukok.

nyilván ugyanazért szeretik, amiért a pasik szeretik a lányok seggét.
hülye kérdésre hülye választ.

én egyátalán nem szoktam nézni a seggüket, nem tom mért de engem az nem vonz
én egy pasin először a haját nézem meg

Biológiai szempontból az izmos fenék látványa elvileg azt "tudatosítja" a nőben, hogy a férfi képes minél mélyebbre lőni a spermáját, ezáltal nagyobb eséllyel eshet tőle teherbe, ezért vonzó. Ezt egy könyvben olvastam, ne nézzetek hülyének. :D
Nekem annyira nem oszt nem szoroz egy fenék látványa. 1 pasi volt, akinek azt mondtam, hogy "aztaqva" de neki az egész teste elég jó volt.
A mellkast már inkább megnézem.

Miért? A pasik mit kezdenek vele?
Én is megszoktam nézni a pasik seggét, de nem elsőnek.

Én nem nagyon nézem meg... A férjem fenekét szoktam néha nézegetni, ha úgy elmegy előttem :) Egyébként, ha látok egy pasit, nem a fenekét nézem.. az állát, a nyaka részét, a vállát, az arcát a tekintetét... H mennyire szőrös a keze/karja, vagy mennyire eres és izmos...meg ilyenek :)
23/n

Hát akkor én vagyok az első, aki imádja a férfi fenekeket.:)
És nem tudom, mit szeretek benne, de odavagyok értük.:)
Szexi, feszes fenék, awhhhh.....:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!