Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól ujjazni, illetve jól nyalni? Lányok, ti mit szerettek?
csináld úgy, mintha ez lenne a legcsodálatosabb dolog ami veled történhet,h megérinted őt...először finoman simogatva a punciját, majd picit erősebben,szétnyitva,odadörzsölve...a pasik tenyere érdesebb, és nagyon jó az érintése pont emiatt.
Menj lentebb,h punci-nedves legyen a kezed, és azzal folytatsd fönn, dörzsölgetve a csiklóját erősen-gyorsan, lassan,majd körbe körbe. Ujjazást nyalás előtt én nem szeretem még.
Nyalásnál is inkább csiklóra koncentrálj,de tekints rá meghódítandó területként,barangold be az egészet,picit szívhatod is a csiklóját,és mielőtt befejezed adj egy nagy puszit rá ;-)
Szerintem a megbeszeles mellett föleg a reakcioit figyeld, eszerint csinald.
En az ujjazast csak egy rövid ideig szeretem, 1-2 ki-behuzas. Szeretem, ha alaposan kinyal(na)nak. Kivülröl es ovatosabb nyalassal kezdve befele es egyre magabiztosabban, de elöttem reszletesen leirtak. A csiklo utan szeretem, amikor bele-belenyalnak a hüvelyembe, majd a peniszhez hasonlo ki-bemozgatassal nyalja, izgatja a G pontot... hm... Csak utana jol d.gjon meg...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!