Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14F-Hogyan kell helyesen önkielégíteni (fiúk)? (tovább lent)
Ugy 1-2 éve kezdetek igazán érdekelni a csajok meg végülis maga a szex gondolota, és hát elkezdtem "verni", de ugy 4-5 percnél nem jutok tovább mert mindig elmegyek.
Talán túl gyorsan csinálom, vagy rosszul?
Mert valahol olvastam olyat, hogy ez meghatározza a későbbi szexuális életet, mármint a kora magömlést, meg ilyesmi. Vagyis még azt hallottam ha túl gyorsan csinálom akkor később szex közben nehezen fogok elélvezni, mert a csaj nem tud olyan gyorsan mozogni mint a kezem!?
Vagyis az érdekelne, hogyan kell helyesen csinálni, hogy abbol később ne legyen problemám?
Milyen gyorsan kell verni meg hogyan, ilyesmi?
Előre is kössz az értelmes válaszokat.
14F
hidd el hogyha szexre kerül a sor és először leszel együtt egy csajjal bírni fogd kb 5-10 percig:D
tovább nem:D
az majd később kialakul.
16/l
Komolyan mondom mennyi idióta válasz van mindenhol.
ne foglalkozz semmivel, ugy verd, ahogy neked jó.A te korodban én is hamar elmentem, de a szexxel semmi problémém nincs.
Ugyhogy ne aggódj, nem befolyásol semmit.
Idővel nagyon megszokhatod a kezed és a lányok puncija
egészen más! Erre gondolj azért.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!