Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudtok nekem írni, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok nekem írni, ami izgató?

Figyelt kérdés
A kérésem és egyben kérdésem az lenne, h írjatok nekem vmit ami felizgat, h mit csinálnátok velem, meg hol és esetleg csak ketten kúrnánk vagy többen!! És csajszi vok!!
2011. márc. 8. 22:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Havi villanyszámla.
2011. márc. 9. 11:35
 22/25 A kérdező kommentje:
nekem asztán írhattok vmi erőszakos dolgot is vagy akármit!! mindenre kapható vok
2011. márc. 10. 22:08
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Megfojtogatnálak, te meg hegesztőpisztollyal lyukakat sütnél a mellkasomra, aztán leöntenélek 1 lapát forró parázzsal, te pedig húskloffolóval ütnéd a hátamat......

Na? ;)

2011. márc. 10. 22:10
 24/25 A kérdező kommentje:
csak h tudd szexuális dologra gondoltam és kicsit hosszabban!!
2011. márc. 10. 22:11
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia! Én is régebben ezzel küzdöttem.. Álprofilokat csináltam közösségi oldalakon, egy ribancnak állítottam be magamat álnéven, álképekkel.. Még egy valótlan msn-t is csináltam, hogy felvegyenek és izgassanak üzenetben! Mindezt 12 évesen csináltam.. Elég betegnek tűnik, de szerintem nem para, mióta van barátom mindent megad nekem, azóta nincs szükségem ilyenekre! Keress valakit akit szeretsz és ő is szeret.. Majd ő felizgat.. Remélem segítettem! :)

13/L

2011. márc. 14. 21:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!