Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátom a következő alkalomkor? 20L
Hm... Én nem is tudom mit írjak... Mármint, még csak most voltatok először együtt, még ismerkedjetek picit egymás testével..még az egész szex egymással egy nagy újdonság.. Szerintem akkor gondolkodj ilyen meglepetésekben, ha már régebb óta éltek együtt szexuális életet...
Egyébként, konkrétan mire gondolsz? Mert sok mindennel meg lehet lepni. Én pl a férjemnek néha szoktam táncolni, de van, hogy csak szimplán leteperem egy extrémebb helyen. Volt, hogy sms-eket (vagy e-maileket)küldtem neki, mikor dolgozott, hogy mit csinálnék vele, ha hazajönne. Volt olyan is, h beszereztem egy nagyon szexi cuccot, és abban tartottam neki egy kis magán előadást... :) Szóval, mikre gondolsz? Esetleg magában a szexben szeretnél meglepit? Pl. egy új fajta dolog kipróbálása (anel szex) ...
23/n
Az első néhány alkalomkor nem kell semmi különlegeset csinálni, szerintem. Hülyén venné ki magát, ha éppen most vesztetted el, és mélytorkos csütörtököt rendeznél.
26/f
:) Oké, azt sejtettem, hogy azt szeretnéd, hogy élvezze, de hidd el, már azt is nagyon élvezni fogja, hogy szimplán csak elengeded magad, és szeretkeztek egy jót. Illetve azt, hogy látja Te mennyire élvezed...
(első voltam)
Ha a kérdés nekem szól, szerintem nem. A legtöbb férfinak azért sokat számít, ha egy lány neki adja a szüzességét.
Most azon meg nem kell parázni, hogy nem vagy elsőre lepedőakrobata, ez gyorsan változhat.
Azert az ciki hogy a szex a megoldás nálatok mindenre,mintha az valami jutalom lenne vagy ajándék pff.
19/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!