Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuknál mennyire várják el a csajok a szőrzet mennyiségét és milyenségét?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy legtöbben azt szeretik ha szőrös de nem nagyon.
Csajok szemszögéből nézve ti melyiket szeretitek jobban?
18/F
2011. márc. 8. 21:30
1/8 anonim válasza:
hát aranyközépút...az sem jó ha nem találom a lényeget a bozóttól, de az sem ha csupasz mint egy kölyöknek....
sztem elég ha ollóval rövidre vágod, meg megigazítod a széleknél borotvával...
2/8 A kérdező kommentje:
Aham :D én is e véleményen voltam/vagyok.
De azért még írhatnak mások is véleményt, megoszlik.
2011. márc. 8. 21:34
3/8 anonim válasza:
Egy férfi szerintem ne legyen alul csupasz, mert az olyan kisfiús. Az a pont arany középút. :D
4/8 anonim válasza:
Szerintem lehet csupasz is, de, ha szőrös, akkor használjon kottont.
5/8 anonim válasza:
Egy szőrtelen zacsit fogdosni nagyon jó. Egyébként nagy szőr semmiképp. Vagy nagyon rövid, vagy csupasz.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem jön be a csupasz... Egyébként az én pasim egy régi hajnyíróval leszedi kb 0,5-1 cm-esre... Sztem pont úgy a tökéletes.. :))
8/8 A kérdező kommentje:
21:51 hát nem tudom, te lehet hogy valamit fére értettél vagy írtál.
mert ha csupasz ha szőrös így is úgy is kell használni óvszert, legalábbis én fogok :p
Tehát nem tudom mi függ ebben össze az óvszerrel
Kösz mégegyszer a válaszokat ment a pont mindenkinek
2011. márc. 9. 07:44
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!