Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti ezt hagynátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ezt hagynátok?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy csaj aki rátok nyomulna de tudnátok hogy 6 nap múlva el kell utaznotok akkor hagynátok a csajt vagy smárolnátok vele és élveznétek a helyzetet? (a lány nem csúnya, viszont nagyon nagyon bejön neki a fiú)
2011. márc. 8. 21:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ talán, h mennyi időre 'kell' elutazni, de am sztem jah...19f
2011. márc. 8. 21:17
 2/15 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi időre kéne elutaznom.

Egyébként nem hiszem, hogy kezdenék vele, hisz, ha nagyon oda van értem, és nem csak egy kis kalandnak tekint, akkor mély sebet ejthetek rajta azzal, hogy egy kis "ez-az" után lelépek...elutazok...

2011. márc. 8. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha nem volna baratnom, akkor IGEN:) de maskulonben nem:D
2011. márc. 8. 21:22
 4/15 A kérdező kommentje:
nincs barátnője és a lánynak sincs barátja.
2011. márc. 8. 21:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Én nem tenném, de más biztos igen.
2011. márc. 8. 21:24
 6/15 A kérdező kommentje:
a lány is és a fiú is tudná hogy utána vége lenne a dolognak ezt még elfelejtettem.
2011. márc. 8. 21:28
 7/15 szamo77d ***** válasza:
48%

Nemkéne belekezdeni, mert az elválás után olyan fájdalma lenne mindkettőnek, hogy az nem igaz! Vagy ha annyira szereti azt a lányt, akkor ne utazzon el, adjon fel mindent a lányért, alapítsanak családot, ásó, kapa,stb.

Vagy semmi, vagy minden! Köztes megoldás nincs!

2011. márc. 8. 21:50
 8/15 A kérdező kommentje:
ajajajajj:S most mi lesz? valamit pedig csinálnom kell:/
2011. márc. 8. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:

tegnap 21:50

tegnap 21:52

Már Vajda János is azt feszegette műveiben, hogy az-e a jobb ha valami meg sem történik, így nem fáj amikor elmúlik, vagy az, ha megkapjuk a jót, de utána fáj a hiánya. Én ez utóbbira szavazok!

6 nap akkora élményt adhat hátralévő életemre, hogy sokkal tartalmasabbnak érezném a napjaimat!

6 nap alatt sok szép dolog történhet, annélkül, hogy a szokásbeli rosszak megmérgeznék a kapcsolatot.

A kiscsajok gyakaran írogatják ki a közösségi oldali profiljukba, hogy "élj a mának" (Carpe Diem) De fogalmuk sincs mit jelenthet. Azt jelenti hogy ragadd meg a pillanatot, és ne szalassz el semmit sem! Azzal is több leszel, nem pedig szegényebb! Ilyen félelmekkel nem lehet nekiállni az életnek! Ennyi erővel semmibe ne kezdj bele, úgyis vége lesz, úgyis a pusztulat és az újrakezdés a vége, az élet örök körforgása!

Használd ki a lehetőségeidet, mert bánni fogod!

Valamint adj magadnak két pofont a nevemben, mert ilyen döntésképtelen vagy és húzod csak az értékes időt!

2011. márc. 9. 01:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Soha ne utasíts vissza egy lányt, ha tetszik neked.

Akármennyi időre is utazol el, vagy bármi.

Élj a mának, használj ki mindent amit lehet.

lehet, ha visszajössz, már lesz valakije, és buktad a dolgot.

2011. márc. 9. 12:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!