Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » EZ lehetséges, vagy hazudik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ lehetséges, vagy hazudik, és én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés
A barátom(17) több mint 1órájig is bírja pettingnél, úgy h nem megy el. Azt már mondta régebben, h 1x visszaszokta tartani. Ma meg h azért nem megy el hamar, mert tartja magát, és ha nem tartaná akk kb 5perc alatt elmenne, de nagy az akaratereje. Ez lehetséges, h egy 17éves fiú ennyire bírja magát tartani, vagy én vmit nagyon rosszul csinálok:(? Pedig ő azt mondja h egyre jobb, meg h nagyon jó, és a fején is szokott látszani, vagy abban is csak "hazudik"?
2011. márc. 8. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

De rosszindulatú vagy te.

Miattad tartja vissza.Érted teszi,te meg már lehazugoznád.

Nagyon is lehetséges a dolog.Amiről meg beszélt,hogy 5 perc alatt ellőne,ha nem tartaná,tényleg így működik.

Ha áll a farka és nem puhul el,akkor magadban sem kell kételkedned,azt hittem ez eléggé logikus.

2011. márc. 8. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
én nem vagyok rosszindulatú. elhiszem neki, meg télleg szeretem, ha a farkával foglalkozok akkor, nem, nem puhul el. csak ma olyat mondtak nekem, hogy akkor tuti én csinálok vmit nagyon rosszul ha több mint egy óráig is bírja úgy h nem megy el. de sztem igaz amit mondott, mert a fején is szokott látszani hogy élvezi, meg ma mondta, hogy akk jó elengedi magát, és nem tartja vissza mert kevés időnk volt, és télleg elment 5-10perc alatt. de h egy szűz 17 éves srác bírja egy óráig(ezért mondták nekem azt h hazudik biztos). De én hiszek neki,mert megmondaná ha nem lenne jó. Én azt mondom erre, hogy szerencsés vagyok, met ha pettingnél bírja 1óráig, akkor szexnél sem fog elmenni 11-2lökés után ugye?
2011. márc. 8. 20:31
 3/6 A kérdező kommentje:
lécci írjatok még
2011. márc. 8. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Az nem biztos:).Könnyen lehet,hogy a pettinget meg a szopást bírja sokáig,aztán meg berakja és vége.

Reméljük nem így lesz,de majd meglátod.

De ha így is lenne az első pár alkalom az egyértelműen látszik,hogy a srác fejlődő képes,tehát alkalmazkodni fog a puncihoz is,elég gyorsan.

2011. márc. 8. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi a titka??????
2011. márc. 8. 22:06
 6/6 A kérdező kommentje:
azt én sem tudom, hogy mi a titka, azt mondta hogy őse nagyon, csak annyit mondott hogy amiben akarja, abban nagyon nagy tud lenni az akaratereje. Meg néha elveszi a kezem onnan, vagy azt mondja hogy most ő megy inkább le, sztem akkor szokott egy kicsit magán uralmat venni, hogy ne menjen el:)
2011. márc. 9. 18:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!