Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám még élvezetesebbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám még élvezetesebbé tenni az autókázást?

Figyelt kérdés
Múltkor orálisan kényeztettem a barátomat az autóban miközben ő vezetett. Mindketten nagyon élveztük. Ti is szoktatok ilyet csinálni? Mivel tudnám még élvezetesebbé tenni az autókázást? Tippek?
2011. márc. 8. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Sok eszed van. Az autóvezetés felelősség. Még rutinos ember is vét hibákat. Álljatok meg és akkor lehet ilyeneket csinálni, de vezetés közben a közlekedésre kell figyelni.
2011. márc. 8. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Hívj fel engem h merre jártok, mert akkor követlek kamionnal azt majd leslek titeket :D

Amúgy te se fogsz sokáig élni ^^

2011. márc. 8. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem amikor vezet ülj be szemből a farkába, hogy ne lásson ki a szélvédőn, utána meg levezetésnek kérd meg hogy nyaljon ki úgy hogy te az anyósülésen ülsz.. ez tuti izgalmas lesz!! idióta..
2011. márc. 8. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
az szép halál xD mittomén, baleset, sok vér, minden... kimennek arendőrök és annyit látnak h a szádban ott van 1 leharapott fallosz. heh
2011. márc. 8. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ooo..pf... Banyek, tudod az a legszánalmasabb az egészben, hogy ilyenkor nem csak a saját életetekkel játszotok...

Az egy dolog, h magatokat hogy nyírjátok ki, de azért ne legyetek már ennyire idióták, hogy mások életét is kockára teszitek...

2011. márc. 8. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Bammeg, amikor majd azonosítanak a hullaházban, ott lesz a fogaid közé szorulva egy fityma.... Hát bravó.... :)
2011. márc. 8. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként, nem is élvezhette igazán a pasid, ha tudott közben a vezetésre koncentrálni... Az én pasim olyankor ha szájjal kényeztetem nem is tud magáról, össze vissza beszél.. :)) Meg ilyenek... Nem hogy még egyenesben tudjon tartani egy kormányt...
2011. márc. 8. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
A 19:42-es jól megfogalmazta a lényeget. Az ilyen felelőtlen idióták miatt történik a balesetek nagy része. Ráadásul ilyenkor többségében a vétlen autós hal meg, nem az, aki a balesetet okozta. Ennyire nem bírtok magatokkal? Akkor álljatok meg egy pihenőnél, de mások életét ne veszélyeztessétek!
2011. márc. 9. 02:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!