Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés vibrátorral?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés vibrátorral? Tényleg nem lehet pasival ugyanazt elérni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a rezgés semmi extra élvezetet nem okoz és közelébe nem érhet semmilyen vibrátor egy igazi pénisznek. Az igazi sokkal jobb!
2009. febr. 19. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfi létemre kikérem magamnak, hogy egy rángatózó elemes műbroki jobb legyen mint én :D !

Bár nem vagyok nő, de ha fiuval is el tudsz élvezni, akkor tuti nem jobb egy vibri.

22/f

2009. febr. 19. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tök jo ahogy vibrál bennem, nem csak ki be húzogatom, hanem vibrál is pluszban hmmmm

szerintem mindkettőnek van előnye és hátránya is.

ha jó a pasi technikája, akkor persze hogy vele jobb. Bár most ellent mondok magamnak, de nem is a pasi technikáján múlik, hanem hogy a két fél összeillik-e e méretileg, vonzódnak-e egymáshoz, és hogy mindketten ugyanazt szeressék. pl mindketten vadul, gyorsan, vagy finoman, lágyan, lassabban.

szóval nekem is volt mikor pasival nem, de vibrátorral értem el orgazmust, de mekkoráát :)

2009. febr. 19. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiu vagyok...Nálunk ha vibrátorral csinálom akkor tudok orgazmust elérni, viszont sexben soha. Nem nagyok a méreteim, de akkor lehet h a technika nem jo? ÉS vibrivel kb 5-10 perc alatt megvan de sexelünk akár félórát akkor sem jön össze:S
2009. febr. 19. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

vagy a technika vagy a méret, ha vonzalom van.

van akinek 23 cm sel jó csak, másnak meg a 18 is sok. szerintem mi csajok is eltérünk ebben. szóval nem az alapmérettel van gond, hanem partnerhez viszonyítva.

2009. febr. 19. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát nekem nem jött be...Bár biztos minden vibrivel más,de ami nekem van,az meg sem közelít egy jó pasit!
2009. febr. 19. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó a vibrátor, nekem is van ( a páromtól kaptam):), de igazából csak akkor használom ha egyedül vagyok. Csiklóizgatásra kimondottan jó, de behatolásra nem az igazi, közelébe sem ér az igazi pénisznek. Arról nem is beszélve hogy a szeretkezés nem csak a behatolásból áll azért az sokkal jobb. Ugyanazt nem fogod elérni egy férfival mint vibrátorral, de ha minden jól megy akkor sokkal jobb lesz.:)
2009. febr. 19. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy pénisz sosem fog úgy rezegni mint egy vibrátor! Ezért a pasi nem fogja sosem ugyanazt elérni amit a vibrivel elérhetsz.Aki rászokik a vibrivel való orgazmusra, -ismereteim alapján- annak nehezebb lesz egy rendes pénisszel elérni az orgazmust, mert ugye az nem rezeg.
2009. febr. 19. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

NEM TUDOM MILYEN LEHET! DE A BNŐMNEK AZT VESZEK SZÜLCSI NAPJÁRA!

SZTEM TUTI JÓ ÉRZÉS!

2009. febr. 20. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem értem a hasonlítgatás értelmét. Szex esetén egymásról van szó, és az eléggé lelki dolog is. A magányos örömök, akár játékszerrel, akár anélkül, pedig inkább saját magadról és a szórakozásról szólnak. A kettő teljesen más műfaj, más a lényege. Arról beszélni, hogy helyettesíti-e valamelyik a másikat, nincs is értelme.
2016. márc. 20. 04:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!