Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért volt ez más, mint a többi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ez más, mint a többi?

Figyelt kérdés
Minden szeretkezéskor 3-4 orgazmusom van, mindegyiknél érzem a hüvely "összerándulását" a végén. Tegnap este is megvolt a három orgazmus, nagyon jó volt, de valahogy olyan befejezetlen érzés maradt utána, és a hüvely összerándulását sem éreztem egyiknél sem. Volt így már valaki?
2009. febr. 19. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Én minden alkalommal így vagyok.
2009. febr. 19. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy egyáltalán képes vagy hüvelyi orgazmusra is! A nők jelentős részének ez csak álom...
2009. febr. 19. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
néha van ez így, de akkor segítek magamon, mert arra vágyom. biztos veled is van olyan, hogy elképzelsz valamit, mert valamelyik eset olyan volt, hogy beindította a fantáziád jobban vagy az jobb volt és most is arra vágysz. elmondani nem tudod, megmutatni lehet, de nem bizti, hogy sikerül. egyszóval kielégületlen állapotot érzel, nem olyan mint máskor. nem mindig jön össze.
2009. febr. 19. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 2. hozzászólóhoz.

írigyellek, hogy csak ez a problémád!Képzeld el, hogy nekem mindig befejezetlen marad, mert sosincs orgazmusom. Ha elképzelted, akkor remélem utána nem teszel fel ilyen kérdéseket és örülsz annak, amennyi van!!!!

2009. febr. 19. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Részben igazat adok az előzőknek... de attól csak kérdezz nyugodtan! Nincs olyan törvény, hogy tilos lenne neked SOKKAL JOBBAN élvezni a szexet, mint másoknak.

Amúgy biztos vagy a 3 orgazmusban? Mert egy orgazmus alatt nem egy összehúzódás van, hanem több. Az elején a legerősebb, aztán egyre gyengébben és lassabban.

2009. febr. 19. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Csak feltettem egy kérdést!!!!!

Más volt ez ,mint a többi.Illetve ilyen még sose.Kíváncsi voltam, volt-e már így valaki.Sajnálom, hogy nektek nincs orgazmusotok, de attól még nem kéne a jóhiszemű kérdésfeltevőt lehurrogni. Mert nektek egy sincs, akkor már hihetetlen, hogy valakinek több is van egymás után?Férjemmel jól egymásra vagyunk hangolódva szerencsére,8 év elég sok idő...További szép napot nektek!

2009. febr. 19. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:
És igen, egy-egy orgazmus után több összehúzódás van, de én most egyik után se éreztem egy összehúzódást sem...
2009. febr. 19. 15:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!