Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nemrég a barátom megujjazott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég a barátom megujjazott és nagyon élveztem, viszont elkezdtem vérezni. Ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Máskor is ujjazott már meg, de most valahogy erősebben és több ujjával csinálta... fájni egyáltalán nem fájt, sőt. Nagyon élveztem. :O De nem élveztem el. Utána pedig kivette az ujját és tiszta véres volt. Nem úgy mint mikor menstruál az ember, hanem mint mikor szétken egy kis vért az ujjain.

Most is éreztem olyan pisilési ingert, mint amiről mesélnek hüvelyi orgazmus előtt.

A vérzés baj? (egyébként most kezdtem el szedni fog.gátló tabit és ez az eset azután volt közvetlen hogy elmúlt a menszim)

Nemtudom egyáltalán hogy tudnék elélvezni. :S Vannak pózok amiktől előjön a pisilési inger de félek, hogy lepisilem. :/ Volt amikor melegséget éreztem és mint ha valami folyna, olyan érzést. Mitől lehet?

A válaszokat előre köffy. :3

2009. febr. 19. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak azért véreztél, mert több ujjal csinálta, és kicsit felsértette a hüvelyedet. Lehet hogy csak a menzeszből visszamaradt kis vér volt, még ha hülyén is hangzik... Ha annyi volt, és utána már nem vérzett, akkor nem hiszem hogy komolyabb lenne. A pisilési inger szerintem normális. Én is szoktam érezni. A dolgok előtt mindenképpen menj el wc-re, ha úgyérzed, akkor közben is, nincs abban semmi gáz :)
2009. febr. 19. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is megsértett valamit, talán kicsit hosszú volt a körme. Legközelebb ezzel vigyázzatok, csak tiszta kézzel és ápolt körmökkel csináljátok a fertőzések elkerülése érdekében.

A hüvelyi orgazmus velejárója a vizelési inger, de ha hagyod, nem vizelet, hanem valami sokkal jobb fog kijönni. :) Egyébként ez az orgazmusok csúcsa, nekem, mint 30 éves pasinak mindig hatalmas élményt jelentett, ha sikerült ilyet okozni a barátnőmnek. :) Ne félj tőle.

2009. febr. 19. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Szűz vagy?

Ez lehetett a szűzhártyád is. Az előzőkön kívül.

2009. febr. 19. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Oda irta barátlányom h már TÖBSZÖR meg lett dolgozva..szal aligha szűz....

A kérdezőnek pedig azt szeretném üzenni h ha legkozelebb csinálja ne áljanak meg mikor ingert érez vizelésre!Azt ird le milett belőle...

NpNg

2009. febr. 19. 14:41
 5/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baj,csak durván csinálta!!Ha nagyon aggodsz szaladj el a dokihoz nézesd meg magad!
2009. febr. 19. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg nem vagyok szűz. 18 vagyok és komoly párkapcsolatom van. Remélem tényleg egyszer sikerül a hüvelyi orgazmus. :/
2009. febr. 19. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem túl nagy a körme, szólj neki hogy vágja le!
2009. febr. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!