Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki végzett már Kegel gyakorlatot miközben a párja benne volt? Milyen érzés ez a férfinak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 21:27
1/3 anonim válasza:
:)
Mi szoktunk így játszadozni, hogy én rászorítok, ő meg megmozgatja :)
Amúgy meg, akkor szoktam rászorítani, amikor el fog menni. Úgy intenzívebb neki az orgazmus.
2/3 anonim válasza:
Exnőm csinált néha ilyet, háááát elég intenzív érzés... :D
3/3 anonim válasza:
én is megpróbálkoztam vele,de el is szúrtam, mert így is elég termetes nála minden és elég balul sült el a dolog, másnap nem várt enyhe vérzés, fájdalom stb ,de neki bejött legalább:D azóta nem kockáztattam meg hasonló produkciót, de lassan ideje volna,csak több ésszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!