Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne visszahozni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne visszahozni a nemi vágyat?

Figyelt kérdés

Elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de a lényeg az, hogy gyakorlatilag 3 éve egyáltalán nem kívánom a szexet, és ez elég nagy problémát okoz nekem is és a páromnak is. 27 éves lány vagyok, és ez ebben a korban nem hiszem, hogy normális.

Szóval a teljesen normális szexuális életem és vágyaim voltak régebben, de aztán egyszer kb 5-6 éve nagyon csúnyán felfáztam. Ez azóta is egyfolytában visszatér, az antibiotikum miatt gombás fertőzést kapok, és amikor nincsenek akut tüneteim, akkor is van egy állandó nyomásérzés, illetve fájdalmas a szex. Kb 15 orvosnál voltam már, nőgyógyásznál és urológusnál is, volt aki kiröhögött, volt aki lek...ázott(holott monogám párkapcsolatom van), volt, aki elküldött egy haolm vizsgálatra, minden negatív. MÉg biorezonanciás kezelésen is voltam, de ott se mutattak ki semmit. A mostani orvosom egy hormon tartalmú hüvely krémet írt fel, ami egészen hatásosnak bizonyult. Most már nincs mindig nyomásérzésem, és a szex sem fáj minden pozícióban. MÉg nem vagyok 100%-os, de úgy érzem talán ez az orvos meggyógyít.

Ez a fizikai háttere a dolognak. A másik az, hogy a betegség ellenére az első 3 évben rendesen kíántam a szexet, minden oké volt, leszámítva, hogy folyton fel voltam fázva. Aztán egyszer csak, mintha elvágták volna, egyik napról a másikra megszűnt a vágy, és azóta, az elmúlt 3 évben egyzser sem kívántam meg a szexet. ELég zűrös időszakon mentünk keresztül akkoriban, halál a családban, költözés, anyagi gondok, diplomázás, munka stb, de párkapcsolati problémák nem voltak. Nem volt egy olyan konkrét esemény, amihez kötni tudnám a vágy megszűnését, egyszerűen csak eltünt. Azóta élünk nemi életet, és ki is elégít a szex, van orgazmusom, csak egyszerűen nem vágyom a szexre, illetve nem nedvesedek be. Nem a páromat nem kívánom, hanem senkit, magát a szexuális együttlétet nem kívánom. Nagyon szeretjük egymást, minden téren rendben van a kapcsolatunk,de ez így már tényleg tarthatatlan. Azt gondoltam, ha kigyógyulnék a betegségből, akkor visszajönne a vágy, de hiába javult sokat az állapotom, egyszerűen nincs vágy!

Mit tehetnék?

Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen, hogy oldódott meg?

Tud valaki olyan orvost, aki nem röhög ki a problémámmal?

Vagy esetleg valami ötlet a gyógymódra?

2009. febr. 19. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen orvos az aki kiröhögi a páciensét? az ilyet képen törölném az 1000, én is gyakran felfázok, de ugyanúgy kívánom a szexet, nem a sok hormon tartalmú gyógyszer befolyásolja a szervezeted?
2009. febr. 19. 09:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek sok hormontartalmú gyógyszert. Most kaptm kb 3 hónapja egy krémet, ami javított az állapotomon, legalábbis a felfázáson.
2009. febr. 19. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bármilyen hülyén is hangzik próbálj meg egy szexuálpszichológust. Ha a testi rendellenességeket kizárták, akkor valószínűleg lélekben lehet valami olyasmi probléma, amit lehet hogy nem érzel, de ott van, és akadályoz... Szerintem nem veszíthetsz semmit, ha azt állapítja meg hogy minden rendben, legalább megpróbáltad :)
2009. febr. 19. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a fájdalmat összekötötted fejben a szexszel tudat alatt. Lehet emiatt nincs benned vágy. Hiába nem fáj már a szex, az agyadban az lehet, hogy behatolás=fájdalom és ezért nincs benned vágy. Lehet tudat alatti a dolog.

Szerintem is érdemes lenne jó szakembert felkeresni. Egyébként szedsz fog.gátlót? Mert az is csökkenti a nemi vágyat, ez egy lehetséges mellékhatása. Ha szedsz, akkor lehet másikkal kéne próbálkoznod.

2009. febr. 19. 14:48
 5/6 anonim válasza:

Szia,

A párom is hasonló problémákkal küzd így 34 évesen, meg tudod adni a kenőcsnek a nevét és hol beszerezhető?

2009. márc. 15. 07:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Ovestin-nek hívják és bármelyik patikában beszerezhető. Fel tudja írni a nőgyógyász, de ha minden igaz recept nélkül is kapható.

Remélem segít a párodon.

2009. márc. 16. 07:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!